Michaela Štoudková měla bujaré mládí a často se objevovala mezi známými fotbalisty. Ale to už je dávno pryč a několik let je šťastná po boku Vojty. Její štěstí se však nejvíce naplnilo po narození dcery Zoe.

Kojení se u nás bohužel i přes velkou snahu nepovedlo, prostě se mi nezačalo tvořit mléko. Každopádně jsme proto museli hned od začátku vybírat lahvičky, které nám budou vyhovovat,“ prozradila Blesku Míša, která si mateřství neskutečně užívá a shazuje kila.

„Mám osobní trenérku, která jezdí k nám domů, a pak denně chodím na kolečkové brusle, takže 25 kilo už je dole, ale je to těžké.

VIDEO: Někdejší královna večírků Štoudková je těhotná! Kila ji změnila k nepoznání

Video
Video se připravuje ...

Někdejší královna večírků Štoudková je těhotná! Kila jí změnila k nepoznání Markéta Reinischová

Pořád nejsem ve formě,“ přiznala na módním setkání na velvyslanectví Švédska Štoudková. Zatím žijí s přítelem na „psí knížku“. „O ruku mě nikdo nepožádal, tak svatba zatím nebude,“ usmívá se kráska, z jejíž odpovědi je patrné, že by si ten zásnubní prsten na svém prsteníčku už dokázala představit.

Odpolední setkání a oslavu Slunovratu si nenechala ujít herečka Sára Sandeva, Dana Morávková, Bára Poláková, rapperka Sharlota nebo Karolína Gudasová.

Fotogalerie
28 fotografií