Rusovlasá pěnice Michaela Nosková, která vždy velmi intenzivně řešila svou váhu i své tělo, se v polovině února stala maminkou maličké Jasněnky. Vzhledem k tomu, že je nadšenou sportovkyní a v tělocvičnách a posilovnách je jako doma, dost rychle se jí po narození dcerky podařilo vrátit se do kondice. Už pouhý měsíc po porodu se chlubila na sociálních sítích svým neskutečně plochým bříškem.

S příchodem léta se rozhodla ukázat na veřejnosti i partie, které jsou podle jejího názoru problémové... Obvykle mě bez šátku kolem zadku a stehen neuvidíte, ale co. Kašlat na to,“ napsala na Instagram Míša, hvězda muzikálů Evita či Madagaskar, a zveřejnila sérii fotek, na nichž pózuje ve dvoudílných plavkách v bazénu. V tryskajících proudech vody vypadá jako útlá malá mořská víla...

VIDEO: Nejsi v tom sama: Michaela Nosková - Byla jsem nešťastná a chtěla na to upozornit tím, že jsem se týrala hlady

Video
Video se připravuje ...

Nejsi v tom sama: Michaela Nosková - Byla jsem nešťastná a chtěla na to upozornit tím, že jsem se týrala hlady. Videohub

Výrazné boky a nožky, ze kterých má mindráky? Ty nejspíš vidí jenom ona sama, jelikož se mimo jiné označila za holku krev a mléko, či influencerku a profesionální celebritu Kim Kardashianovou (41). Ta je tak známá svými výrazně klenutými křivkami... za které však na rozdíl od Noskové vděčí plastickým chirurgům a ne dřině při cvičení.

Na to, jak báječně vypadá, se můžete podívat do naší galerie.

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Fotogalerie
71 fotografií