Děj muzikálu se stejně jako u filmu odehrává v jihočeské vesnici Hoštice, kam do místního JZD přichází na brigádu student vysoké školy zemědělské Šimon Plánička, který je rozhodnut vyzkoušet svůj experiment, pomocí kterého chce zvýšit dojivost krav. O zápletky a komické situace rozhodně nebude v muzikálu nouze.

Hudbu, texty písní i muzikálové libreto vytvořil Ondřej G. Brzobohatý, pro nějž jde o druhý autorský muzikál uváděný v Hudebním divadle Karlín. V hlavní roli korpulentní Škopkové, jíž ztvárnila Helena Růžičková (†67), září na střídačku Adéla Gondíková (48) s Ivou Pazderkovou (42). Kdo si tedy tuto velkolepou událost nenechal jít?

Mezi prvními se objevila herečka Markéta Procházková ve velmi odvážných šatech, prozradila, že šaty pro slavnostní večer jí vybral její manžel, který ji ale bohužel nedoprovodil. 

Premiéru si nenechal ujít ani hudebník Karel Vágner, ten přišel v doprovodu manželky Katiny. Chybět nemohla ani herečka Míša Tomešová, protože její muž Roman má v představení jednu z hlavních rolí. Do karlínského divadla dorazila i herečka Kateřina Klausová, která prozradila, že rozražená brada už se jí krásně hojí. V divadle se objevil i režisér původních filmových komedií Zdeněk Troška, ten měl dříve výhrady k hereckému obsazení muzikálu, ale nakonec vypadal, že už se na představení těší.

Podle očekávání si tuto událost nenechala ujít ani herečka Hana Gregorová, protože za muzikálem stojí její syn Ondřej, kterému dokonce přinesla dárek v obrovské tašce. Nepřišla ale v doprovodu svého přítele, ale přišla ve společnosti kamarádek a v hledišti se pak velmi vřele pozdravila s Františkem Janečkem. Dorazila i dcera Gregorové Rola, která se velmi dobře bavila s Danielou Písařovicovou, která si rovněž tuto událost nenechala ujít. Rola s Danielou se usadily v lóži, zatímco Hana Gregorová seděla s kamarádkami dole.

Kdo další si nenechal premiéru ujít, se podívejte v bohaté galerii.

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Video: Ondřej Brzobohatý měl pro Evu Burešovou roli: Ale přišla o ni

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý měl pro Evu Burešovou roli: Ale přišla o ni. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
169 fotografií