Kretschmerová by do role Evíka klidně mohla opět naskočit, protože je stejně ztřeštěná a uchichotaná, akorát krapet zestárla. A tak dostala roli drbny Kelišky. Mladému Pláničkovi z oblíbené komedie pomalu ustupují vlasy a nosí brýle, tak se změnil fešný student, který do Hoštic přijel dělat experimenty na kravách. V muzikálu povýšil na roli Škopka.

Rád a s nostalgií vzpomínám na natáčení a výbornou partu. Kolikrát jsem se režiséra Zdeňka Trošky ptal, jak je možné, že má pořád tak dobrou náladu. Říkal, to víš, že bych někdy chtěl vybouchnout. Ale pak by se to odrazilo na práci, herci by byli nervózní,” svěřil se Kikinčuk v rozhovoru pro idnes.cz.

VIDEO: Ondřej Brzobohatý má jasnou: Rozvodovou válku s exmanželkou Táňou by rád ukončil!

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý má jasnou: Rozvodovou válku s exmanželkou Táňou by rád ukončil! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Oba herci na komedii vzpomínají s úsměvem, ale už dávno předvedli, že nejsou umělci jedné role. Pavel bodoval v Okresním přeboru, coby gambler a pokladní v jednom. 

Kretschmerová se objevuje převážně v menších rolích v pohádkách, nebo na divadelních prknech. Své komediální umění předvedla v představení ve hře divadla Kalich Je úchvatná. Kvůli této roli se také musela naučit zpívat falešně.

Fotogalerie
64 fotografií