Představitelka hubaté Barči z Modrého kódu je na sociálních sítích velice aktivní. Má téměř 78 tisíc followerů, díky čemuž se dá bez přehánění nazvat influencerkou, s níž spolupracují nejrůznější firmy. A ona toho umí využít. „Sedím si tu tak na naší nový postýlce a říkám si, jak  to díky spolupráci u nás doma vykvetlo,“ pochlubila se Michaela Tomešová v instastories. V poděkování dotyčné firmě pak ukázala svým dychtivým fanouškům, jak vlastně bydlí. „Ložnička malá a s minimem nábytku, ale mně vyhovuje tohle útulňoučko,“ začala herečka.

Ložnici dominuje velká postel plná polštářků, která Míše a jejímu muži Romanovi, jenž je známý zase z úspěšného primáckého seriálu Slunečná, podle jejích vlastních slov „dělá jenom samou radost“. To možná v nadsázce vysvětluje, proč se její dvě děti narodily tak rychle po sobě. Nechybí v ní ani knihovna. „Tam jsem si dala všechny knížky ze svýho dětství – některý jsou třeba i šedesát, sedmdesát let starý,“ vysvětlovala a všem ukázala, že je řeč například o populárních Dětech z Bullerbynu.

VIDEO: Jak bydlí manželé Tomešovi? Pro unikátní pořad Blesk bydlení to zjišťovala moderátorka Markéta Mayerová.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí manželé Tomešovi? Videohub

Své fanoušky virtuálně vzala i do koupelny, odkud se po působivém schodišti přesunula do obývacího pokoje s obrovským gaučem, jenž je podle Tomešové „zlatým hřebem“ jejího bydlení. „Nejkrásnější, nejnádhernější, nejpohodlnější sedačka na světě. A k tomu moje nejoblíbenější princeznovské křesílko,“ ukazovala všem ve svém celodřevěném domečku, který ji a jejího muže přišel na 4 miliony korun. Vzali si jej na hypotéku a investice nelitují, jelikož každý si v domě najde to svoje. Toman v něm má třeba pracovnu, kde skládá písničky.

Již dříve také v rozhovorech zmínila, že má ve svém eko bydlení podlahové vytápění a do budoucna plánují i krb. „Ale jenom abyste si nemysleli, že to tady mám takhle naklizený pořád, tak vám naprosto otevřeně v rámci svého ‚ukaž pravdu‘ říkám, že jsem tady dnes měla paní na úklid,“ vysvětlila Tomešová ještě. „Nebojte, za chvilku tady budu mít zase bordel,“ utěšovala ty dámy, které přes svátky nevěděly kam dřív skočit, a stejně jejich domácnosti jako ze škatulky nevypadají.

V naší galerii můžete mimochodem porovnat, jak to u nich doma vypadalo v roce 2018, kdy si Tomešovi do domu vpustili reportéry Blesku, a jak to u nich vypadá teď.

Fotogalerie
111 fotografií