Talentovaná pěnice Kamila Nývltová se chystá na na koncertní šňůru po Evropě, kde se předvede coby sólistka velkolepého projektu dvou amerických skladatelů – a při této příležitosti chce být zjevně naprosto dokonalá. Kostýmy, v nichž bude vystupovat, jí totiž byly šity na míru před koronavirovou pandemií, která celé turné o dva roky odsunula. Nedobrovolné covidové prázdniny se pak podepsaly snad na úplně každém. Při pohledu na figuru Nývltové, kterou zpěvačka tuží v tělocvičnách, je však jasné, že se rozhodně nemusí obávat nějakých kileček navíc.

Na sociální síti totiž sdílela snímek, na němž zachytila své tělo vyrýsované po náročném cvičení. Na snímku v nepříliš lichotivém zeleném světle měla mokré vlasy, na sobě jenom černou sexy podprsenku a rozepnuté kalhoty, aby vyniklo především její dokonalé břišní svalstvo jak vytesané z mramoru a šlachovité paže. Člověk by klidně mohl tipovat, že se chystá společně s Hanou Mašlíkovou (39) a Ivou Pazderkovou (42) na soutěž kulturistek, jelikož s takovouhle formou by tam jistě zabodovala.

„Já musím chodit cvičit vždycky ráno, nastartuju se tím a vím, že to mám za sebou. Většinou jsem nejproduktivnější opravdu jenom dopoledne, někdo to má naopak, což taky není špatně, ale je vždycky vidět, jak je každé tělo a člověk jinak nastavený. Nevím, jak vy, ale já mám dneska odmakáno,“ vysvětlovala Nývltová u selflíčka pořízeného přes zrcadlo.

VIDEO: Kamila Nývltová přiznala: Rodina tlačí na mého přítele, aby se už vyjádřil!

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová přiznala: Rodina tlačí na mého přítele, aby se už vyjádřil! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Přestože se mnozí její followeři shodli na tom, že je nyní hvězda muzikálů Kleopatra, Angelika, Dracula nebo Kat Mydlář ve své životní formě, našla se nezanedbatelná část jejích fanoušků, která se fotky spíše lekla. Zpěvačce vytýkali, že použila patrně hodně špatný filtr a že je to momentka jednoduše „ošklivá“, abychom citovali přesně. Všem „haterům“ však Nývltová drsně vzkázala, že pokud se jim její fotky nelíbí, má pro ně jednoduchou radu: „Nemusíte to komentovat a ani mě nemusíte sledovat.“

Není to totiž poprvé, co se ocitla pod palbou nemístné kritiky, a tak už se s těmi, kdo umějí jenom rýpat, nijak nemaže. „Přijde mi absolutně nekorektní se nějak takto vyjadřovat. Už jsem to řešila několikrát a víc to nechci rozebírat,“ dodala svůdná tmavovláska, jež se do povědomí široké veřejnosti zapsala v roce 2008 svým účinkováním v pěvecké soutěži X Factor. V ní se tehdy umístila v top 5.

Fotogalerie
57 fotografií