Sexy blondýna je stále druhou manželkou, která jen trochu pozměnila image. Tři roky po rozvodu s Jitkou Schneiderovou (48) se David Švehlík znovu oženil. Před sedmi lety si vedl k oltáři svou vyvolenou - přítelkyni Vendulu. A ještě když čekali svého prvního potomka, byla barva jejích vlasů rozhodně tmavší. Teď už mají manželé společně syny dva. 

A manželka rozhodně po porodu dvou dětí jen září. Však mu ji také fanoušci obdivují. A sám Švehlík si dlouhodobě krásnou blondýnu velmi střeží. Blond vlasy tak daly ještě více vyniknout kráse Venduly, na které rozhodně není poznat, že má za sebou už dva porody. Švehlík je tak trojnásobným otcem. Z prvního manželství s Jitkou Schneiderovou má totiž dceru Sofii Annu. 

A zatímco nad blond barvou vlasů manželky se všichni rozplývají, jeho světlejší odstín vousů, které lehce zavánějí zrzavou, jejich obdivovatele trochu zaskočil. A někteří dokonce tápou, jestli nějaký ten přeliv nepoužil i Švehlík. „Davide, barvíš si hlavu nebo bradu?" dotazují se na instagramu fanoušci. 

VIDEO: Premiéra filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel: Podívejte se, jak to vypadalo na červeném koberci!!

Video
Video se připravuje ...

Premiéra filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel: Podívejte se, jak to vypadalo na červeném koberci Bontonfilm

Fotogalerie
31 fotografií