Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

10 nejcharismatičtějších herců českého showbyznysu! Najdete mezi nimi i svého oblíbence?

/
  • 10 nejcharismatičtějších herců našeho šoubyznysu
    6. července 2020 ● 15:11

    Ta tam jsou doby, kdy dámy vzdychaly před televizními obrazovkami nad zásadovým doktorem Arnoštem Blažejem v podání Josefa Abrháma (80), anebo se topily v pomněnkově modrých očích „fešáka Huberta“ Karla Heřmánka (72). Z jakých herců se podlamují kolena ženám nyní?

    Pro jistotu jsme pány seřadili podle abecedy, aby se nezdálo, že některého z nich upřednostňujeme.

    Posouzení necháme na vás, dámy!

  • 1.

    David Matásek (57)

    Žižkovský playboy, Kendy z Básníků i „napravený rebel“, co zamlada hrál společně s Danielem Landou (51) v Orlících. David Matásek zraje jako víno a zájem žen o jeho osobu rozhodně neopadá. Ba naopak! V dubnu loňského roku počtvrté vstoupil do svazku manželského s Evou Vlachovou, která je o 25 let mladší než on. Divačky nad ním mohou vzdychat alespoň ve filmové sérii detektivek podle knih Hany Proškové (†77), jako byl třeba Případ dvou básníků nebo Případ dvou sester, zde ztvárňuje detektiva-amatéra Horáce.

    David Matásek
    Autor: ČSFD

  • 2.

    David Švehlík (47)

    Slavný syn slavného otce, neméně charismatického Aloise Švehlíka (80). Z osm let trvajícího manželství s herečkou Jitkou Scheiderovou (46) má dceru Sofii (14), s tmavovlasou Vendulou má další dva potomky. Trojnásobným otcem se stal v roce 2018, kdy na novopečeného tatínka onu šťastnou novinku práskl jeho herecký kolega Jaroslav Dušek (58) na premiéře filmu Úsměvy smutných mužů. Na televizních obrazovkách se naposledy objevil v dvojdílném dramatu Stockholmský syndrom.

    Seriál Soudce A.K.
    Autor: FTV Prima, TV Nova, ČT

  • 3.

    Hynek Čermák (47)

    Typický prototyp drsného správňáka, co jde z role do role. Hynek Čermák se nikterak netají svou slabostí o něžné pohlaví, a krásu žen s gustem zachycuje svým fotoaparátem. Však také už měl nejednu výstavu. V soukromí tento lamač srdcí však dává přednost jenom jedné ženě, své manželce Veronice Mackové (26). Půvabná žena, o 21 let mladší než on, se mimochodem také často objevuje před jeho objektivem.

    Hynek Čermák
    Autor: Česká televize

  • 4.

    Jiří Dvořák (53)

    I bývalý manžel herečky Barbory Munzarové (48), Jiří Dvořák, našel lásku v náručí mladší ženy. Jeho vyvolenou se stala příležitostná modelka, plavovlasá kráska Jitka Randárová(31). Vítěze populární televizní soutěže StarDance …když hvězdy tančí z roku 2018 mohli jeho příznivci naposledy vidět na plátnech kin v historickém dramatu Narušitel, kde ztvárnil hlavní roli odvážného leteckého esa a bývalého pilota RAF.

    Jiří Dvořák
    Autor: ČSFD

  • 5.

    Jiří Langmajer (53)

    Přestože si srdce divaček získal už coby mladíček v roli nepoučitelného sukničkáře Kouby v komedii Copak je to za vojáka, jeho srdce už mnoho let patří herečce Adéle Gondíkové (46). Jak sám přiznal, dlouhá léta bojoval s psychickými problémy, a impulsem, proč začít chodit k psychiatrovi a změnit svůj přístup k životu, byla právě láska k sestře neméně známého herce a moderátora Dalibora Gondíka (50). Svou vyvolenou si pak Jiří Langmajer vzal za ženu minulé léto na open air koncertu kapely JAR.

    Jiří Langmajer
    Autor: CNC

  • 6.

    Karel Dobrý (50)

    Štíhlý, vysoký herec s jasně modrýma očima, z nichž se zatočí hlava nejedné dámě. Byť Karel Dobrý nepatří mezi vyslovené hezouny, jeho charisma je zcela nezpochybnitelné. Není nejspíš divu, že si ho všimli i v zahraničí, a on se objevil v celé řadě cizích snímků, například v Mission Impossible či Příběh rytíře. Kromě toho hraje ve vídeňském Volkstheatru. Držitel Českého lva za hlavní roli v romantickém thrilleru Hastrman má mimochodem neméně talentovaného syna. Čtyřiadvacetiletý Cyril teď září v seriálu Zrádci.

    Karel Dobrý
    Autor: Česká televize

  • 7.

    Lukáš Vaculík (57)

    Také Lukáš Vaculík, stejně jako třeba Jiří Langmajer, patří mezi hvězdy, co v mládí platily za sex symboly. Plakáty plavovlasého „kamaráda do deště“ visely v osmdesátých letech snad ve všech dívčích pokojíčcích. Tento talentovaný herec se však dokázal vymanit ze škatulky sladkého chlapce a s věkem doslova a do písmene vyzrál. Přestože si své soukromí úzkostlivě hlídá, na televizních obrazovkách je stále jako doma: Naposledy například v krimiseriálu Temný kraj.

    Lukáš Vaculík
    Autor: FTV Prima

  • 8.

    Michal Dlouhý (51)

    Michal Dlouhý je v podstatě ten samý případ jako Vaculík s „Langošem“. Tento idol dívčích srdcí během své herecké kariéry ztvárnil nejednoho pohádkového prince – a to jenom pro svůj líbivý obličej. S přibývajícími roky ovšem nabyl na oduševnělosti a dočkal se i zajímavějších rolí: Letos se na něj můžeme těšit v minimalistickém hororu Hlasy. Představitel elegantního vyšetřovatele Exnera, jemuž by žádná žena neodolala, je ale už od roku 2006 věrný plavovlásce Zuzaně (42).

    Michal Dlouhý
    Autor: FTV Prima

  • 9.

    Saša Rašilov (47)

    Seriál Modrý kód jistě vděčí za vysokou sledovanost i svému obsazení: Po odchodu fešáka Marka Němce (38) ho v roli partnera vrchní sestry Mery v podání Sabiny Laurinové (47) nahradil doktor Tomášek alias Saša Rašilov. Urostlý muž s čokoládovýma očima a příjemným hlasem, pro který je oblíben i v dabingu, je trojnásobným tatínkem. Z manželství s herečkou Vandou Hybnerovou (51) má dcery Josefínu (24) a Antonii (21), ze vztahu s druhou ženou, plavovláskou Ludmilou (33), má dcerku Marušku (2). A prý by se nebránil ani dalšímu potomkovi!

    Saša Rašilov
    Autor: Foto: Jan Tůma, FTV Prima a archiv Blesku

  • 10.

    Stanislav Majer (41)

    A na závěr nejmladší z tohoto výčtu: Stanislav Majer. Diváci si ho zamilovali v seriálech Labyrint či Místo zločinu Ostrava, kde tvoří dvojici vyšetřovatelů s Pavlou Beretovou (36), zazářil ale i ve filmech. Naposledy se objevil v oceňovaných Vlastnících anebo v historickém dramatu Toman. Tento rodák z Loun a vyučený truhlář je ale také výjimečným divadelním hercem, který prý rád tráví čas v maringotce u rybníka. A pozor, dámy: Tenhle pohledný chlapík, jemuž jako jednomu z mála sluší knír, ještě není ženatý!

    Stanislav Majer
    Autor: archiv ČT

  • 11.

    Galerie

    VIDEO: Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

    Video
    Video se připravuje ...

    Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

    Fotogalerie
    64 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 41

inae3815: Za mne Karel Roden

(27. 02. 2023 16:15)

Uživatel_5489011: Chtěla bych vidět Tebe jak vypadáš a co jsi dokázala TY!

(09. 11. 2020 16:02)

Uživatel_5489011: Kde třeba Marek Vašut a jiní a jiní. Těch by bylo

(09. 11. 2020 16:00)

Iveta Gráfová: Je vidět, že jsi opravdu odborník. To byla PANÍ herečka. Je vidět, že jsi jí nikdy hrát v divadle neviděl a nic o ní nevíš. Neřešíme tu politické názory, ale kvalitu herce a ona byla fantastická herečka.

(08. 07. 2020 12:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy