Nejmladší členka klanu Štikových Charlotte (25) se po boku bezzubého rappera Ifka objevila již v roce 2018 v reality show Štiky. Ivo Šoltés tehdy bydlel se svou mladou přítelkyní v domě vypečené rodinky.

Život pod diktátem mámy Štikové, dnes Moniky Binias (49), ale mladé dvojici příliš nevyhovoval, a tak později zvedla kotvy a přešla do vlastního. Ani to ale nakonec vztah nezachránilo. 

„Když už s vámi sdílím skoro vše... Tak chci i tohle. Konec jedné etapy,“ posteskla si v pondělí na sociálních sítích Charlotte a přidala zlomené srdíčko. Co vlastně stálo za rozpadem letitého vztahu, zatím neprozradila. Mladý hudebník si přitom ještě na konci prosince loňského roku nechal Charlotte vytetovat přes celé předloktí.

Charlotte a Ifko spolu přežili mnohé. Dokonce i údajné pokusy mámy Moniky, která má ráda mladší muže, "zeťáka" svést. Podle své mladší dcery si měla Ifkovi lehnout do postele či před ním chodit jen v průhledné košili. Monika Binias ale nařčení označila za p**ovinu. 

Rozchod přišel zrovna ve chvíli, kdy vnadná Charlotte shazuje jedno kilo za druhým a nemůže si vynachválit svůj nový vzhled. Že by se snad projevilo nově nabyté sebevědomí a vyzáblý rapper přestal krásce stačit?

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
92 fotografií