Monika Štiková se po rozvodu s Michalem Štikou vdala a používá příjmení Binias. Kvůli svému o více než dvacet let mladšímu manželovi Petrovi se dokonce odstěhovala do Německa, ale naštěstí o sobě dá tu a tam vědět.

Poté, co vyšumělo její obvinění vlastní dcery Charlotte Štikové z toho, že za jejím hubnutím není dieta a cvičení, ale podvázaný žaludek, zřejmě našla útěchu ve výzdobě svého bytu. Ten totiž zdobí při každé příležitosti a nejinak je tomu i při přípravě na svátek všech zamilovaných.

„Valentýn, kam se podíváš, my jsme připraveni,“ napsala ke snímkům Monika a z těch je naprosto jasné, že ani přípravy na tento svátek nepodcenila, zřejmě si ho chce s mladým manželem vychutnat, jak jen to půjde. Alespoň to naznačují červená srdíčka, kterými vyzdobila celý byt včetně jejich fotografií s Petrem a těch nemají vystavených zrovna málo. Je tak zřejmé, že se svátku všech zamilovaných, mezi které Monika Štiková a její manžel Petr Binias rozhodně patří, nemohou dočkat.

Při pohledu na vystavené snímky navíc pozornému čtenáři neunikne, že je mezi nimi i jeden prázdný rámeček, který na fotografii teprve čeká. Nechme se tedy překvapit, jaký snímek do něj bude umístěn.

Jak se Monice výzdoba povedla, se podívejte v naší fotogalerii a posuďte sami, zda něco podobného nechybí i vašemu domovu.

Video: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na „Staromáku“. Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií