Zatímco se její dcera Ornella Koktová (27) raduje ze svého třetího těhotenství, k němuž došlo tak krátce po narození syna Svena (téměř 8 měsíců), Monika Biniasová se od zbytku své rodiny v Česku zcela odřízla. Místo očekávaných gratulací k jinému stavu své dceři lehce bizarně vzkázala, že se s ní neusmíří, ani kdyby těch dětí měla 360. Její život v Německu je zkrátka diametrálně odlišný – společně se svým zajíčkem Petrem Biniasem (24), hokejistou jednoho z méně známého německého klubu, se například už chystá na Vánoce.

Pro někoho je v době blížícího se prvního adventu na vánoční stromeček ještě brzy, Monika, která si v létě dopřála v Praze honosnou veselku (po obřadu na Staroměstské radnici následovala bujará oslava na Petříně, kde se slavilo až do rána), má však už nazdobeno. Na instagramu zveřejnila sérii krátkých videí, na nichž je jasně vidět, do jakých barev sladila… či nesladila svou domácnost. A jak se zdá, okázalost a kýč je jí vlastní. Stejně jako v případě její svatby, kdy se ani vzdor svému věku i postavě nevzdala bílých princeznovských šatů, z přezdobenosti jejího bytu až oči přecházejí.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Kromě umělého bílého stromečku, na němž visí červené mašle, zlaté koule a hvězdičky, a spousta světýlek, se její byt hemží postavičkami Santy Clause (tedy v Německu Weihnachtsmanna), sněhuláčky, zvonečky, či keramickými andělíčky. Nechybí ani doplňky v podobě tematických polštářů, třpytivá šperkovnice a různé vánočně zdobené krabičky, vše většinou v bílo-zlaté barvě, kterou má hlava klanu Štiků, co se proslavila svými hysterickými výstupy v reality show Štiky, podle všeho nejradši. Ostatně velice často je na selfíčkách, jimiž hojně zásobuje sociální sítě, ověšená masivními zlatými řetězy...

Každopádně mrkněte do naší galerie a posuďte sami, jak se vám (před)vánoční výzdoba paní Moniky zamlouvá…

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
94 fotografií