Nejmladší členka klanu Štikových, která se proslavila díky reality show Štiky, strávila po boku Ifka dlouhých pět let a prožili spolu mnohé. „Když už s vámi sdílím skoro vše... Tak chci i tohle. Konec jedné etapy,“ posteskla si v pondělí na sociálních sítích Charlotte a přidala zlomené srdíčko. Důvody jejich rozchodu zatím nejsou známé.

Už dříve ovšem kvůli Ifkovi vznikaly v její rodině spory. Její matka Monika Štiková Ifka nařkla z toho, že ji sváděl. Ovšem její dcera tvrdila přesný opak, že právě její máma byla tím, kdo se snažil svést jejího přítele.

Podle všeho to ale vypadá, že Charlotte z rozchodu příliš nesmutní. V instagramovém stories se pochlubila rajcovním videem, na kterém sice nemá vidět obličej, ale svým fanouškům a sledujícím dopřává pohled na její sexy tělo oděné do černých minišatů a děrovaných punčoch a rozhodně je, co obdivovat.

Vzhledem k tomu, že se mladá kráska chlubí tím, že zhubla už 40 kilogramů, je pochopitelné, že se svými křivkami chce pochlubit. Vypadá totiž opravdu skvěle, o čemž se můžete přesvědčit v naší galerii, a je tak dost možné, že sama dlouho nezůstane.

Video: Štiky: Charlotta špinavé ponožky

Fotogalerie
53 fotografií