Zuzana miluje Diora nejenom jako kabelky a oblečení, ale stěny domu pokrývají tapety od luxusního návrhářského domu, nechybí doplňky a další nezbytnosti. 

A tak byla jasná volba, že i maličký princ nebo princeznička se bude vozit v kočárku z dílny Christiana Diora. 

Kočárek, vanička plus sportovní edice. A tím že nevíme ještě pohlaví zvolili jsme neutrální stylový praktický kočárek, samozřejmě pokud to bude holčička přikoupíme i růžový bonbónový ten mám také vybraný, kdyby něco. Každopádně když jsme poprvé viděli kočárky naživo, zamilovali jsme se a je na čase už začít i kupovat ostatní věcičky postupně,“ pochlubila se Plačková. 

Podle webu se kombinace kočárku, korbičky a kočárku Baby Dior prodává za 10 500 USD (cca 250 tisíc korun). 

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Kočárky vyrábí italská značka známá svými prémiovými dětskými kočárky a vysokými židličkami ,nabízí tuto kombinaci kočárku a kočárku s nastavitelnou stříškou chránící před sluncem i deštěm. Značka Dior je nastříkaná na rukojeť a kolečka, díky čemuž kočárek vyzařuje luxus. Maminky pak mohou zakoupit i  tašku na plenky se stejným motivem.

Influencerka se s kočárkem sladila i outfitem od stejné značky se stejným motivem. Jestli takhle vyjede do ulic, rozhodně ji nikdo nepřehlédne. 

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Fotogalerie
67 fotografií