Zuzana, která je na začátku osmého měsíce těhotenství, se s kamarádem vracela z dovolené v Turecku a na letišti ve Vídni, kde přestupovala, se stala terčem celníků. Zajímal je původ jejích šperků na rukách, kterých rozhodně nebylo málo. 

„To se může stát jen mně. Věděli jste, že když cestujete, tak musíte mít ofocené účtenky od všeho drahého, co máte na sobě? Celníkům se nezdály moje šperky od Cartieru, které jsem nakupovala ve Vídni, ale naštěstí mám účtenky ofocené v mobilu,“ svěřila se na sociální síti Plačková, která skutečně nakupuje ve Vídni, protože se vždy ráda pochlubí. Nejednou ve šperkařství nechala stovky tisíc korun. 

Na rukách má hned několik jejich ikonických kousků, jako je hřebík nebo některé další. Ani na prstenech nešetřila, takže její ruce jsou skutečně milionové. 

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

„Zřejmě je to nějaká novinka v Rakousku, protože když se neprokážete účtenkou, že jste si to koupila už dávno předtím, tak musíte zboží proclít. Nevím, jestli je to jen při návratu z Turecka, které je vyhlášené pašováním zlata a hlavně fejky. Psalo mi hodně lidí, že museli třeba proclít 12 let starý řetízek na krku, protože od něj neměli účtenku,“ svěřila se Blesku influencerka. 

Ale vše se rychle vyřešilo, protože Zuzka nic nepašovala. Vše je její vlastní a hlavně koupené v oficiálním obchodě. A tak se může dál nerušeně těšit na příchod miminka. Jestli to bude kluk, nebo holka, netuší. „Hlavně, aby to bylo zdravé. Já chci holku i kluka, takže budu šťastná,“ dodala nastávající maminka. 

Fotogalerie
75 fotografií