Podle informací Plusky už Plačková a Stausz nejsou obvinění. Policie manželskou dvojici obvinila loni v září kvůli údajnému vyrábění a prodávání kokainu. Celkem bylo po rozsáhlé razii zadrženo 15 osob

„Během domovních prohlídek jsme zajistili více než 9 kilogramů metamfetaminu, ze kterých se dalo vyrobit minimálně 90 tisíc jednorázových dávek drogy,“ uvedla tehdy slovenská policie na sociálních sítích. Zatímco někteří z obviněných putovali do vazby, Plačková s manželem byli stíháni na svobodě. 

Teď bylo ale jejich obvinění zrušeno. Náměstek generálního prokurátora Jozef Kandra měl použít paragraf 363 Trestního zákoníku. 

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

„Generální prokurátor Slovenské republiky v zastoupení prvním náměstkem generálního prokurátora SR Jozefem Kanderem dne 16. května 2022 vyhověl návrhu obviněných Z. S. P. a R. S. a zrušil usnesení o vznesení obvinění pro drogovou trestnou činnost a jiné, a to z důvodu nesplnění podmínek na vznesení obvinění. Usnesení bude po jeho doručení procesním stranám a následné anonymizaci zveřejněné na webových stránkách Generální prokuratury SR,“ uvedl mluvčí Generální prokuratury Dalibor Skladan. 

Fotogalerie
118 fotografií