Samozvaná královna slovenského Instagramu, influencerka Zuzana Strausz Plačková, na svém profilu sdílela skutečně nevídaný obsah. S fanoušky se podělila o snímky před a po plastické operaci a přidala detailní popis, co všechno jí „dělali“! Volba padla na ukrajinského chirurga Maxima Ivančuka. 

Co všechno jí dělal?

„Milion otázek a nekonečně konspirací, co všechno mi Dr. Ivančuk dělal... Nějak jsem se nevyjadřovala, vždy jen okrajově, protože reálně jsem stále čekala na výsledek, který se nedostavil do měsíce ani do půl roku. Vzhledem k otokům jsem si musela počkat rok, abych viděla větší změny, a dnes se už můžu pochlubit například pro mě tím nejkrásnějším nosem nebo úzkou bradou nebo pro mě nikdy neexistujícím obrysem tváře,“ pochvalovala si u děsivých fotek těhotná podnikatelka. 

Plačková přiznala, že ji dlouhé roky trápila dvojitá brada a podbradek, plus nesouměrně udělaný nos. Na závěr jí doktor odebral pár mililitrů tuku a napíchal jí ho do tváře, aby nemusela používat výplně. „Tak mám pokoj s výplněmi kyselinou hyaluronovou na pár let,“ rozplývala se. 

„Nelámal mi žádné kosti, čelist ani nic podobného, jen si pohrál s tukem na tváři a v podbradku,“ uvedla. „Já osobně jsem velmi spokojená, a kdybych se měla rozhodnout znovu, jestli jít k němu například na nos, tak bez mrknutí oka neváhám,“ vychválila chirurga do nebes, i když je podle jejích slov „trochu dražší“.

Nos vyšel až napotřetí

Influencerka navíc přiznala, že si nos nechala už dvakrát dělat na Slovensku, s výsledkem ale spokojená nebyla. „Zachránil

Zuzana Plačková se v průběhu let změnila k nepoznání.
Autor:  Plus JEDEN DEŇ
ji až šikovný chirurg z Ukrajiny, který aktuálně operuje v Dubaji. Jeho rukama prý prošla nejedna slavná kráska.

Kromě výsledku operace si Plačková nemohla vynachválit ani servis. „To, jak se o mě starali na klinice, jsem nezažila ani v pětihvězdičkovém hotelu! A to nepřeháním,“ popisovala. Zároveň uvedla, že se k doktorovi po porodu chystá na prsa. „Ať mě dá do kupy,“ plánuje si. 

Ačkoli Plačková zákroky vychvaluje do nebes, pravda je, že na fotkách čerstvě „po“ vypadá velmi děsivě. „I když jsem po operaci vypadala, jako kdyby mě přejel kamion, nebolelo to vůbec, ale VŮBEC. Jen to tak vypadalo,“ uklidňovala fanoušky. Tak hlavně, že už to do třetice konečně vyšlo!

VIDEO: Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala

Video
Video se připravuje ...

Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala. Bára Horáková

Fotogalerie
106 fotografií