Současný diktát módy, který říká, že každý nad třicet (nebo alespoň každý, kdo na to i vypadá) je už za zenitem, je neúprosný. I proto se slavné dámy snaží svést nerovný zápas s časem: Kde nevypomůže estetická medicína a šikovné ručičky plastických chirurgů, tam se hodí alespoň četné filtry mobilních telefonů. Jenže všechno má své meze – dotyčná osoba by si měla být na takovýchto snímcích stále podobná... a neměla by budit strach.

A to se ne vždy podaří, což je bohužel případ Nicole Kidmanové. Nestárnoucí kráska přece jenom stárne, koneckonců má „na krku“ již pět křížků a nějaké ty další roky k tomu, a podle všeho to nenese moc dobře. Na Instagramu bude brzy vypadat stejně směšně jako třeba Madonna (63), která díky všem možným i nemožným úpravám svých fotek vypadá na internetu sotva na dvacet... zatímco v reálu má tvář plnou vrásek a tělo s povislou kůží.

VIDEO: Nicole Kidmanová v reklamě Chanel z roku 2004

Video
Video se připravuje ...

Nicole Kidman v reklamě Chanel z roku 2004 Youtube.com

Kidmanová totiž sdílela fotku s americkou režisérkou čínského původu Lulu Wangovou (39), se kterou aktuálně natáčí nový seriál Expats pro Amazon. Zatímco mladá filmařka vypadá na snímku naprosto normálně, obličej Kidmanové je podivně vytažený, napnutý a nafouklý... což všechny velice zmátlo. Fanoušci se proto oblíbené hvězdy ptají, zda podstoupila zkrášlovací zákrok, plastickou operaci... anebo jí jenom ujela ruka při dodatečném retušování.

Herečka však na otázky týkající se její neměnné krásy už v minulosti vícekrát odpověděla, že za její bezvadnou pleť může zdravý životní styl – a také skutečnost, že se úzkostlivě vyhýbá sluníčku. V roce 2011 však pro německý časopis TV Movie přiznala, že pouze jednou jedinkrát šla do botoxu. „Ano, vyzkoušela jsem to, ale nelíbilo se mi, jak pak vypadala moje tvář. Teď ho už nepoužívám a můžu opět hýbat čelem,“ tvrdila tehdy.

Fotogalerie
99 fotografií