Původem australská herečka Nicole Kidmanová se svým chotěm Keithem Urbanem (53), známým zpěvákem, se rozhodli využít rychle se měnící situace na poli nemovitostí, kterou notně ovlivňuje dění okolo pandemie viru covid-19. Protože je „na svém“ kontinentu šťastnější nežli v LA plném pozlátka, zakoupila byt v exkluzivní budově Latitude v centru města Sydney.

Na tom by nebylo nic až tak divného... kdyby ovšem hvězda seriálu Sedmilhářky, Mělas to vědět, anebo romantického muzikálu Moulin Rouge! či dramatu Hodiny (za který byla mimochodem oceněna Oscarem), právě v oné budově již nevlastnila další tři byty.

Ten nejnovější byteček, za který zaplatila 2,78 milionu dolarů (58 milionů korun), se nachází těsně pod jejím prvním bytem, a má nádherný výhled na přístav. Jsou v něm 2 ložnice a 2 koupelny, obývací pokoj s obřími okny od podlahy až ke stropu, a široký krytý balkon s umělou travou na podlaze. K dispozici je také gurmánská kuchyně plná nejnovějších spotřebičů, a nechybí pochopitelně ani ostrůvek s barovými židličkami. Společné prostory budovy nabízejí nájemcům vyhřívaný krytý bazén, saunu a posilovnu.

VIDEO: Nicole Kidman v reklamě Chanel z roku 2004

Video
Video se připravuje ...

Nicole Kidman v reklamě Chanel z roku 2004 Youtube.com

Nicole a její manžel, jak se zdá, skupují v budově jeden byt za druhým. Tím prvním byl přepychový střešní penthouse, do kterého se rozhodli zainvestovat v roce 2009. Ten je stál 6 milionů dolarů (125 milionů korun). O 3 roky později si pořídili hned sousední byt, ten je přišel na 7 milionů dolarů (146 milionů korun). Další byt si koupili na 19. podlaží, jenž údajně manželé využívají jako luxusní kancelář. Za tu zaplatili 2,68 milionů dolarů (56 milionů korun).

Celkem tak za ty čtyři byty dali 385 milionů korun. Zda nový byteček hodlají vyžívat sympatičtí manželé sami, anebo zda jej budou pronajímat, se prozatím ještě neví. Rozhodně jde však o investici, která na ceně ztrácet nebude. Spíše naopak....

Fotogalerie
56 fotografií