Do nového bytu v Praze se Karolína přestěhovala loni v srpnu. Předtím bydlela se dvěma kamarádkami nedaleko vysoké školy. “Nechtěla jsem být přímo v centru a chtěla mít trošku klid od všeho,” vysvětluje modelka důvod stěhování.

Byt 3+kk se nachází v novostavbě, a tak nebyly potřeba prakticky žádné úpravy. Karolína si vše zařídila sama v moderním glamour stylu. Některé vybavení má nové, část věcí si ale přestěhovala ze starého bytu. Patří mezi ně třeba oblíbená smaragdově zelená sametová pohovka z Bonami, čalouněná postel a noční stolek z Beliani i velké zrcadlo, které stojí v ložnici.

Pražský budoár není jediné útočiště usměvavé blondýnky. “Mám tři domovy a každý je trošku jiný. V Opavě je boho s ratanem, v Krnově mramor a nová světlá sedačka od Westwing. Celkově je to hodně čistý a jednoduchý styl,” popisuje své další domácnosti Karolína Mališová.

Momentálně ji nejvíc baví nový mramorový konferenční stůl v obýváku u přítele. “Vždy jsem si ho přála, a abych řekla pravdu, miluju mramorové doplňky a plochy,” svěřuje se Karolína. Inspiraci hledá nejvíce na Pinterestu nebo na Westwing, odkud má většinu nábytku.

V době pandemie koronaviru cvičila, třídila oblečení, zkrášlovala byt a pořídila několik obrazů. Hezké prostředí ale nevytváří jen pro sebe. V poslední době vybrala například pro maminku obrazy do ložnice. "Já to miluju, kdybych mohla, předělávala bych a zdobila všem všechno," říká se smíchem.

Zůstat delší dobu na jednom místě, když má tři domovy, není snadné. Karolína ale příliš neváhala. Vybrala si byt s přítelem. “Jsem docela ráda, že je to tak, jak to je. Lockdown nejvíce vyplňuji psaním diplomky, cvičením a musím se také začít učit na státnice,” dodává modelka.  

Fotogalerie
23 fotografií

Podívejte se, jak bydlí spisovatelka Bára Nesvadbová:

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí spisovatelka Bára Nesvadbová? Videohub