Byt vznikl na vrcholu nové pětipodlažní budovy z betonu. Architekti při realizaci úzce spolupracovali s belgickým výrobcem nábytku Ethnicraft, který do malého prostoru vnesl cenné nápady na úsporu místa. Jednotlivá řešení je možné implementovat do jakéhokoli malého obývacího prostoru.

Vchod do bytu se nachází na vrcholu schodiště, které vede skrz celou budovu. Napravo od vstupních dveří je obývací prostor s modulární pohovkou, stolem, židlí a policovými jednotkami Ethnicraft N701. Pečlivé rozmístění modulárního nábytku v celém bytě je klíčem nejen k udržení dobrých světelných podmínek a vzdušného pocitu, ale umožňuje také snadnou rekonfiguraci.

Rozkládací jídelní stůl neslouží pouze ke konzumaci jídla, ale otevírá možnosti pro zábavu. Jeho světlá barva pomáhá vytvořit iluzi většího prostoru. 

Architekti záměrně přidali několik černých akcentů, které prostor pomohly vizuálně rozdělit. Největším černým kusem nábytku je regál Ethnicraft Teak Studio Rack, který slouží jako přepážka mezi jídelnou a ložnicí.

Malé byty často nemají dost místa na ukládání věcí, takže návrháři přidali alternativu - úložný prostor na kolech.

Fotogalerie
11 fotografií