U celebrit je naprosto běžné, že nemají jenom jedno bydlo, ale hned několik domů – jedno letní sídlo u moře, jeden byt ve městě, ideálně někde v centru, další vilku v přírodě… Takové majetky se ale jenom horko těžko financují, tím spíše teď, v době zuřící pandemie viru covid-19, kdy je nouze o práci a filmy se nenatáčejí. Dokonce ani ty zahraniční.

V poslední době se snažila kupce pro svůj luxusní domeček ve Venice v Los Angeles najít herečka Emilia Clarkeová (34), která se proslavila jako „matka draků“ Daenerys v populárním seriálu Hra o trůny, herečka Jennifer Lawrenceová (30), hvězda série Hunger Games, která na svém luxusním apartmánu prodělala 126 milionů, nebo třeba Kristen Stewartová (30), již si diváci nejspíše zapamatovali coby nemotornou Bellu Swanovou z teenagerské série Stmívání. Ta prodávala svůj dům na břehu Tichého oceánu, za nádherné sídlo v Malibu si řekla téměř 215 milionů korun. Také ho neprodala a stále je k mání…

Nyní se ukázalo, že se na trhu objevily další dvě vily, co ještě stále patří hvězdám, jejichž tváře se na nás prakticky denně koukají z televizních obrazovek. A ti už s prodejem štěstí měli. Prvním prodejcem byl herec Matthew Perry (51), známý ze seriálu Přátelé. Vzhledem k tomu, že se kvůli koronaviru pozastavil plánovaný projekt, v němž se měl objevit, tedy jakési pokračování populárního seriálu z let devadesátých, přišel tak o celkem slušné peníze. Podle informací zpravodajské stanice CNN měl dostat každý herec neskutečných 2,5 až 3 miliony dolarů (58 až téměř 70 milionů českých korun) za jednu jedinou epizodu.

VIDEO: Přátelé opět spolu? Fanouškovský trailer dává naději, že se po letech dočkají...

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají. youtube.com/smasher

Představitel sarkastického Chandlera Binga proto nabídl k prodeji svůj plážový dům v Malibu už minulý rok. Za nemovitost, kterou zakoupil zhruba před deseti lety za 258 milionů korun, si původně řekl částku mnohem vyšší, údajně kolem 324 milionů. Přestože jde o dům naprosto pohádkový na pohled, zbavil se ho, až když zlevnil. Částka, za jakou se nádherně zařízený bungalov s výhledem na moře nakonec prodala, byla 281 milionů korun. Perry tedy „vydělal“ zhruba 23 milionů korun, které se mu na chystanou veselku s o dvaadvacet let mladší manažerkou a producentkou Molly Hurwitzovou (29) budou hodit.

Herečka Sandra Bullocková (56), tvář mnoha romantických komedií i akčních snímků, namátkou jmenujme Nebezpečnou rychlost, Slečnu Drsňák či Návrh, se zase přibližně už druhým rokem snažila prodat svůj pozemek se dvěma domy ve městě Tybee Island v Georgii. Jedna z nejobsazovanějších amerických hereček za dvě vilky na pobřeží v roce 2019 požadovala 140 milionů korun, kupce se jí však sehnat nedařilo. Své přítěže se sedmi ložnicemi a pěti koupelnami, s obrovskou verandou, bazénem a molem vedoucím až k moři se tmavovlasá kráska, co aktuálně žije s fotografem Bryanem Randallem (55), zbavila až poté, co slevila na necelých 90 milionů.

VIDEO: Sandra Bullocková v The Ellen Show

Video
Video se připravuje ...

Sandra Bullock v The Ellen Show Youtube.com

Na to, jak si ještě donedávna bydleli Perry a Bullocková, se můžete mrknout do naší galerie. Ale předem vás musíme varovat, při pohledu na tu krásu jim nejspíš budete trošku závidět…

Fotogalerie
41 fotografií