Léta měla Dagmar Havlová klid a s příznivci sdílela ze svého soukromí jenom to, co sama chtěla. Ale to, co se děje v poslední době, ji sakra vytočilo! K vile, kterou zdědila po manželovi Václavu Havlovi (†75), denně proudí davy turistů s průvodcem v čele. 

Nedělní klid. Už toho mám dost. Už jsem rozčilená. Nejsem muzeum!!!!! Prosím snažně!!! Nevíte, kam se obrátit? Stojí tady zástup za zástupem. Pište mi do zpráv. Děkuji moc. Vám klidný a nikým nerušený odpočinkový víkend. P.s. Nedělej lidem to, co nechceš, aby dělali tobě,“ svěřila se na sociální síti bývalá první dáma a přidala několik videí, na nichž jsou skutečně skupinky zvědavců s průvodcem v čele. 

Moji milí, děkuji Vám za ohlasy a vyjádření podpory k obecném taktu, zachování soukromí a klidu, o který jsem tolik stála. Vím už vše, co potřebují, a zařídím se dle toho.

VIDEO: Dagmar Havlová na premiéře Tarantina: Usměvavá, vyžehlená a v doprovodu kamarádky! 

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová na premiéře Tarantina: Usměvavá, vyžehlená a v doprovodu kamarádky! David Turek

A to jenom díky Vám a Vašim příspěvkům. A protože mám ještě pracovní akci, vypínám na čas diskusi, neb se jí nebudu moci zúčastnit. Ať žije sounáležitost, úcta a respekt člověka k člověku,“ dodala Dagmar. 

Zřejmě nějaký chytrák vymyslel novou turistickou trasu po pražských zajímavostech a mezi ně zařadil i dům Havlové. Asi kdyby zvědavci prošli, tak by to Dagmar neřešila, ale bohužel se kvůli výkladu průvodce zastaví a kdykoliv se herečka mihne v oknech mávají a povykují. A to už moc příjemné pro obyvatelku vily není...

Fotogalerie
64 fotografií