Manželka bývalého prvního prezidenta České republiky Václava Havla (†75) před pár dny obdržela první dávku vakcíny proti covidu-19, informovala o tom fanoušky na instagramu.

„Mám za sebou první vakcinaci. Nerada. Velmi nerada, ale podřídila jsem se celku. Vím, že jsou jiné varianty virů, nejsou to mutanti - a proto mě tato asi příliš neochrání. Třeba ano. A Vás taky. Mám horečku, protože jsem neodpočívala,“ uvedla divadelní herečka.

Kdo Dášu sleduje, dobře ví, že kromě krátké dovolené na Zanzibaru loni v prosinci se takřka nezastavila. V době první vlny pandemie koronaviru šila roušky, před časem nafotila kalendář, natočila audioknihu a nepřetržitě pracuje na chodu nadace svého manžela.

 „Jednala jsem se sponzory nadace 97 a také s mými spolupracovníky. A vůbec jsem neposlouchala, že mám odpočívat,“ tepala představitelka otravné Horváthové z filmu Vlastníci svou lehkovážnost. „Tak teď to máš, Dudynku, řekla by moje maminka. Ano mám. Zvláštní vzdor od dětského věku. Není mi příjemně. Ba ani hej. A už vůbec ne dobře,“ povzdychla si Havlová a popřála fanouškům, ať se alespoň oni mají líp.

VIDEO: Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali Jan Samuel

Fotogalerie
67 fotografií