Herečka a bývalá první dáma se před týdnem vrhla pod vodu a s nadšením všem předvedla, jak vypadají přípravy na podvodní focení. „Že na stará kolena budu pózovat jako Královna sedmi moří, budu se potápět s otevřenýma očima a několikakilovými závažími do hloubky, jsem se dozvěděla na podzim,“ popsala, jak to probíhalo. „Mám ráda výzvy, které mě posunou do neznámých vod. Překážky, které mě nutí skákat a překonávat se,“ vyznala se Havlová.

Nalepený obličej

Reakce byly tehdy plné obdivu, srdíček a slov chvály. To ovšem neplatí pro první upravený snímek, který herečka zveřejnila v úterý na svém instagramovém účtě. „Vypadá to jako nepovedená fotomontáž. Moc přeumělkované, kýč, hrůza!“ ozývalo se nejčastěji na sociálních sítích. Byly samozřejmě i kladné reakce, avšak negativní komentáře převažovaly. „To je, jako by vám tam někdo nalepil obličej,“ rýpnul si jeden ze škarohlídů.

Havlová celou dobu na »hejty« trpělivě odpovídala, ať se obrátí s kritikou na fotografku Lucii Drlíkovou, která je autorkou snímků. Nakonec ale drsné útoky nevydržela a celý svůj příspěvek raději smazala!

VIDEO: Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali Jan Samuel

Fotogalerie
35 fotografií