Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Módní kritička Ina T. ve válce barev: Něrgešová v šatech za 200 korun a (černo)Bílá brána do pekel!

/
  • Barvy celebrit podle Iny T.
    14. června 2021 ● 05:00

    Věčný boj mezi celoročními nositeli tmavých outfitů a milovníky zářivých, v davu nepřehlédnutelných odstínů neustává ani letošní post-covidové jaro. Barevně nevýrazné modely se sice zdají jako jednodušší volba, ale nenechte se mást, neb si žádají efektní zakončení zabraňující fádnosti. Ani s nápadnými kousky to není o moc jednoduší, neboť potřebují zkušenou ruku zabraňující přebití osobnosti nositele. Univerzálně nelze tvrdit, která cesta je pro vás lepší. Snad jen podotknu, že jarní a letní sezóna si určitou barevnou hru a nadsázku, zvlášť po době temna, zaslouží. 

  • 1.

    Lucie Bílá - Černobílá brána pekel 4

    Roky se obléká do černočerných a černobílých variací, přesto nemá ani jeden z těchto stylů zvládnutý. Obojí totiž vyžaduje módní cit, kterého se zpěvačce, na rozdíl od hudebního talentu, těžce nedostává. Tento fakt stvrzuje i horizontálně členěný, figuru barevným kontrastem nepříjemně rozdělující model. Světlé, nevhodně ohrnuté kalhoty rozšiřujícího střihu, vrstvené s černou tunikou představují figuru opticky zkracující syntézu, která se na efektu dominových kostek sype s každým přidaným kouskem. Černé kanady svojí vybíjenou špičkou vyšly z módy už před lety, navíc opticky usekávají už tak malé zpěvačce centimetry na výšce a přeplněná kabela se cvočky jarmark marnosti pečetí. Snad jen povedený make-up přihrává pomyslný bod k dobru.

    Lucie Bílá
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Monika Babišová - Městský streetstyle s kapkou luxusu 1-

    Ani outfit manželky premiéra barvami nezáří a kombinace šedé, černé a modrého vyšisování by mohla působit unyle. Avšak do vysokých manžet ohrnuté, stále trendy kalhoty, černý, s doplňky ladící top a kostkou protnuté delší sako prezentují nenucený městský streetstyle, který se obejde i bez výrazných odstínů. Vysoké černé jehly dodávají ležérnosti potřebnou kapku elegance, texturou i tvarem typická luxusní kabelka Bottega Veneta celek náležitě propojuje. Jen účes by mohl být sofistikovanější a Babišová by již mohla od pasé princeznovských vln upustit.

    Monika Babišová
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Kamila Nývltová - Nezvládnutá sázka na černou 4

    Zažité pravidlo, že černou se nedá nic zkazit, má stejně břitké a s realitou nesouvisející základy, jako že kabelka a boty musí ladit. Příkladem je zpěvačka, jež se na černou obrátila jako na svoji jistotu a zahalila se do ní od hlavy až k patě. Černý top i nesmrtelný křivák nejsou nic proti ničemu, což nejde říct o plisované, od kolen transparentní sukni dávno vyšlé z módy. Ta stylově nespolupracuje s nad kotník vysokými botami do špičky a spolu s ušpiněnou cross body kabelkou dodává zdání výprodeje se značně prošlým datem spotřeby.

    Kamila Nývltová
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Laďka Něrgešová - Šaty za dvě stovky vzbuzují diskuzi 2

    Pouzdrové šaty s dlouhými rukávy a štíhlý pas podtrhujícím páskem staví na jednoduchosti a klasickém střihu, jemuž Něrgešová dodává šmrnc nejen dokonalou figurou, ale především šik účesem. Ten je efektním prvkem pozvedávajícím celek a nechávajícím vyznít lodičkový výstřih. Tělové lodičky do špičky jsou volbou příhodnou, neb prodlužují nohy. Postrádám však osobitý doplněk, ať už ve formě šperku, brože či dalšího vrstvení. Cena šatů, které vyšly na 199 Kč, je však zvednutým prstem odkazujícím k levné konfekci a vzbuzujícím debatu nad výrobní cenou a mzdami zaměstnanců, již je vyrábějí.

    Laďka Něrgešová
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Kristýna Kloubková - Barevná střelba z rychlíku 5

    Jako náhodné seskupení barev i stylů se jeví outfit moderátorky Kloubkové. Nelogičnost kombinace áčkových úpletových šatů s modrými džínami nekončí a barevnou agitku podporují i rudé, k celku nehodící se Hunter holínky. Zmatený galimatyáš zakončuje střihově krátká koženková bundička, která nenavazuje délkou ani stylem vůbec na nic a odhaluje nositelčin nulový módní záměr. Tohle je prostě jen náhodná střelba z rychlíku, která jako cíl zasáhla jen nevkus Kloubkové.

    Kristina Kloubková
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Jitka Asterová - Výrazné šaty ano, vhodně doplňky však absentují 3

    Zavinovací šaty jsou díky svému nekomplikovanému střihu univerzálně slušivou klasikou, která si drží i nadále své místo v šatníku. Šaty herečky a moderátorky Asterové, doplněné ohrnutými rukávy, se nesou ve výrazném a zrak poutajícím odstínu rumělkové. První chybu však už udělala tím, že je ve výstřihu doplnila černým trikem. Pokud nechcete odhalit víc, než je záhodno, volte raději tílko s véčkovým výstřihem a krajkou. Nadšena nejsem ani ze zlaté, přes hrudník zavěšené ledvinky a z módy již vyšlých, velkými kameny osázených sandálů. Ač jsou šaty v pořádku, vyžadují, zvláště u ženy typu Asterové, zkompletovat doplňky vyšší kvality, jež jednoduchý základ pozvednou a dodají jistou exkluzivitu, které se mu zatím nedostává.

    Jitka Asterová
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Taťjana Medvecká - Rudý detail nezklamal 2

    Kompromis mezi fádním černočerným modelem a výraznou barevností volila herečka použitím rudého, v kůži štepovaného kabátku. Ač mohl být nadčasovějšího střihu, nejlépe s klasickým límcem, hodí se k věku i typu nositelky, která ho umně doplnila rovnými nad kotníkem končícími kalhotami a stylově kontrastními pánskými oxfordkami. Omamující to sice není, neb jde o osvědčenou hru černé a rudé, ale příjemný efekt barevného osvěžení to má.

    Taťjana Medvecká
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Veronika Freimanová - Do lesa v pořádku 3-

    Ke krku uzavřená, klasicky střižená košile s límečkem si s kalhotami cigaretového střihu rozumí a jsou ideálním základem pro styling s kapkou elegance. Je to právě prošívaná parka, na procházky oblíbená i královnou Alžbětou, která celek uvozuje do na společenskou akci nehodícího se, příliš ležérního módu. Místo něj by celku prospěl o poznání sofistikovanější trench coat, což se možná zdá jako detail, avšak právě ten rozhoduje o výsledku, který u Freimanové vyznívá jako outfit na sběr hub.

    Veronika Freimannová
    Autor: profimedia.cz

  • 9.

    Vilma Cibulková - Masakr harémových kalhot 5

    Velkorysý, netopýřími rukávy doplněný svetr, z pod něj vykukující divoce vzorovaná halena a katastrofálním objemem za sukni zaměnitelné harémové kalhoty patřící jen a pouze do textilního odpadu. Lze říct, že jednotlivé kusy, včetně kabelky se stříbrným kováním a hřmotných bot opentlených rudou tkaničkou v klaunském stylu, jsou na hraně nositelnosti. Cibulková barevně temnou, přesto surrealistickou podívanou nepředvádí poprvé a nejeden estét může doufat, že je to naposledy.

    Vilma Cibulková
    Autor: profimedia.cz

  • 10.

    Jitka Sedláčková - Džíny to celé zabily 3

    Rumělková, průstřihy na rukávech ozvláštněná tuba šatů se šňůrkou v pase a délkou končící pod koleny herečce svědčí barevně i minimalistickým střihem. I proto, že jsou šaty samy o sobě slušivým a výrazným kouskem, je jejich vrstvení s odstínem i stylem míjejících se tmavomodrých džín zhola zbytečné. Když už jsou nutné kalhoty, nerušivé smetanové capri budou příhodnější volbou. Rudý dotek jinak fajn mokasín tvrdě navazujících na šaty je stejně jako modrý odér semišové tašky ukázkou urputného ladění, které dobrý základ šatů ubíjí.

    Jitka Sedláčková
    Autor: profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

pomnenka: Ladce to slusi i kdyby mela na sobe pytel od brambor a takova nejaka kacena INA se ji nerovna ani po podrazky od bot.

(14. 06. 2021 16:47)

begonie: jajas + sakajeva - SOUHLAS

(14. 06. 2021 13:58)

sakajeva: Když už je něco pěkné, je třeba zkritizovat alespoň cenu. Řeči o otrocké práci neberu vážně. Takže nejlepší jednoznačně Něrgešová. Ostatní přítomné celebrity už prostě neví, co by na sebe navlékly a proto to vždy dopadne špatně.

(14. 06. 2021 08:37)

jajas: Za mně jednoznačně nejlépe Něgrešová. To, že něco je levné a nemělo by se to jakože kupovat, protože jde o "otrockou" práci za nízké mzdy a špatné pracovní podmínky je fakt už na hraně. Jakoby hadry za mnohem více peněz (někdy až trapně vysoké ceny) nešili "otrocky" také někde v Bangladéši ve sklepě? Navíc kolikrát na těch předražených hadrech není nic extra pěkného, jde jen o značku, která není zárukou, že bude lidem slušet. Takže v jednoduchosti je síla a za mne ještě jednou nejlépe Něgrešová, ať už to šil kdokoliv a kdekoliv....

(14. 06. 2021 07:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy