O tom, že zpěvačka a muzikálová hvězda Kamila Nývltová ráda peče, není sporu. Na svém instagramu se často chlubí nádhernými dorty, jaké vytvořila, a kdyby náhodou koronavirová situace nepominula, ona by měla díky své šikovnosti další živobytí zajištěné. Vzhledem k tomu, že kvůli pandemii nyní nemůže koncertovat a účinkovat na prknech, která znamenají svět, například v Draculovi, Angelice nebo Kleopatře, zde ztvárňuje hlavní roli, pilně se otáčí alespoň za plotnou.

Kromě toho, že tato pěnice, co se v soutěži X Factor v roce 2008 umístila v TOP 5 a zvítězila v kategorii zpěváků do 25 letpeče na zakázku a pro své známé, rozhodla se k velice dojemnému gestu. Napekla 300 kousků nádherně vypadajícího cukroví pro zdravotníky i pacienty do trutnovské nemocnice, konkrétně na covid oddělení na ARO, a na tři lůžková oddělení pro covid pozitivní pacienty.

„I když teď tam mají všichni jiné starosti, budu šťastná, když aspoň na minutu na ně zapomenou, a jeden sladký kousek jim dodá malou dávku energie, kterou pořád tak potřebují,“ vysvětlovala na svém instagramu tmavovlasá zpěvačka, hrdě pózující u několika krabic plných dobrot, a emotivně líčila, kterak ve špitále „viděla ty unavené a zoufalé oči sester a zdravotníků i přes roušky...“ Její snahu ocenil například moderátor Honza Musil (53), známý z TV Barrandov z pořadu Nebezpečné vztahy, jenž jí napsal „super!!!“, a celá řada jejích příznivců. Jenže jak už to tak bývá, sociální sítě dávají prostor i takzvaným „haterům“. Ti totiž Nývltovou obvinili, že se šla do nemocnice jenom přiživit na pandemii a zviditelnit se!

VIDEO: Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? 

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Jenom o to mi šlo,“ přitakala Nývltová ironicky. „To, co jsou lidi schopni psát, mě někdy až děsí, a stydím se někdy za to, kde to vlastně žiju. Byla jsem vychovávaná tak, abych se ke všem chovala vstřícně, hezky, s pochopením, nad nikým se nepovyšovala a dělala všechno nezištně a s dobrým srdcem. Normálně se nad ničím nezastavuji, ale tentokrát mě dost zamrzelo, že jsou někteří lidé opravdu tak hloupí a dokážou ze sebe vypustit takové věty,“ posteskla si.

Trutnovskou nemocnici si navíc nevybrala jen tak náhodou, ale proto, že v ní už třetí týden leží její zvukař Ivan, nakažený covidem. Jeho stav je prý velice vážný, měl by být dokonce v umělém spánku. „Vím ale, že se o něj starají ve dne, v noci,“ dodala s nadějí zpěvačka, co se odhodlala, podle svých vlastních slov, „místo toho, aby pořád jenom naříkala, nadávala a seděla doma na prdeli, radši něco dělat“, aby alespoň něčím malým těžce zkoušenému nemocničnímu personálu zpříjemnila den.

VIDEO: Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte ...
Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte ... Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
103 fotografií