Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Róby letošních Oscarů: Nejhorší a nejlepší módní kreace!

/
  • Róby letošních Oscarů
    28. března 2022 ● 15:28

    Předávání Oscarů 2022 je za námi, přičemž celebrity opět ukázaly, že to umí rozjet. Jaké róby se letos objevily na červeném koberci? Nebyla nouze o nádheru ani o trapasy!

  • 1.

    Maggie Gyllenhaalová

    Herečka a režisérka Maggie Gyllenhaalová (44) se díky své róbě stala hitem internetu. Bohužel ale nešlo o obdivné reakce: Fanoušky pobavil téčkový tvar jejích šatů, někteří je dokonce přirovnávali ke klepadlu na dveřích. Kousek je z dílny módního domu Schiaparelli.

  • 2.

    Zendaya

    Naopak Zendaya (25) se v modelu značky Valentino dostala mezi nejlépe hodnocené celebrity večera. Pohledná herečka oblékla stříbrnou sukni až na zem a krátkou hedvábnou košili.

  • 3.

    Nicole Kidmanová

    Nicole Kidmanová (54) dorazila s manželem Keithem Urbanem (54). Bledě modré šaty značky Armani pro ni byly vytvořeny na míru - herečka toužila obléci róbu v této barvě a módní dům jí vyšel vstříc.

  • 4.

    Billie Eilish

    Mladičká zpěvačka Billie Eilish (20) na červený koberec vstoupila ve skutečně impozantní róbě. Mohutné šaty značky Gucci působily jako nabíraný stan. Reakce na její volbu byly proto značně rozporuplné… Zatímco jedni chválili její odvahu a inovativnost, jiní jí vyčítali, že kvůli nekonvenčnímu tvaru oděvu nebyla skoro ani vidět.

  • 5.

    Anna Dzieduszycká

    Polská herečka malého vzrůstu Anna Dzieduszycká oblékla zelené šaty s ozdobnými peříčky od návrháře Tomasze Ossolińského. Na galavečer přijela s nominací filmu Šaty. Společnost jí dělal režisér Tadeusz Łysiak, nominaci bohužel neproměnili.

  • 6.

    Kodi Smit-McPhee

    Mladý australský herec Kodi Smit-McPhee (25) se rozhodně nedržel klasiky. Pro svůj oděv na galavečer si zvolil výrazný odstín světle modré barvy. Oblek značky Bottega Veneta doplnil výraznými botami na platformě.

  • 7.

    Julia Vernonová

    Britská maskérka Julia Vernonová zvedla svým outfitem nejedno obočí. Zvláštní šedá nabíraná kreace s koženkovými legínami, výraznou stříbrnou kabelkou a kanadami nepůsobila úplně vhodně.

  • 8.

    Sophie Turnerová a Joe Jonas

    Párem večera byli jednoznačně mladí manželé Joe Jonas (32) a Sophie Turnerová (26). Herečka co nevidět přivede na svět jejich druhé dítě, a tak svému bříšku musela přizpůsobit i outfit. Zatímco ona vsadila na rudou eleganci, její milý zvolil o něco výraznější outfit v podobě černého obleku se stříbrnými detaily po stranách.

  • 9.

    Diane Warrenová

    Skladatelka Diane Warrenová (65) dorazila v jasně zeleném obleku. Ten doplnila modrou stužkou na výraz podpory okupované Ukrajině a zvláštní kabelkou ve tvaru rádia. Na Oscara byla za své písně nominována již třináctkrát, sošku si ale zatím domů nepřinesla. Galavečer pro ni byl proto spíše hořkosladký.

  • 10.

    Eva Von Bahová

    Švédská vizážistka Eva von Bahrová (54) přišla jako dílo z muzea. K modrým šatům s historickými obrazy přidala kabelku ve tvaru antické sochy. Ta se v davu určitě neztratila!

  • 11.

    Jada Pinkett Smithová

    Herečka Jada Pinkett Smith (50) si večer rozhodně neužila tak, jak doufala. Po nejapném vtipu ze strany Chrise Rocka (57), kterého její manžel nakonec dokonce odměnil fackou, už byla nálada zkrátka zkažená. Jada dorazila ve futuristické róbě až ke krku módního domu Jean Paul Gaultier.

  • 12.

    Jessica Chastainová

    Jessica Chastainová (45) si domů odnesla Oscara pro nejlepší hlavní herečku za svůj výkon ve filmu Očima Tammy Faye. Kromě herectví ale některé potěšila i róbou značky Gucci, ve které vypadala jako bonbónek.

  • 13.

    Uma Thurmanová

    Herečka Uma Thurmanová (51) zvolila elegantní komplet módního domu Bottega Veneta. Také ona se dostala mezi nejlépe hodnocené celebrity večera. Bílou hedvábnou košili až ke krku doplnila splývavou černou elegantní sukní.

  • 14.

    Diane Guerrerová

    Diane Guerrerová (35) dorazila s nominací animovaného filmu Encanto. Na červeném koberci se objevila v bílé róbě s velkými černými puntíky. K té si vzala každou rukavici jinou - jednu bílou a jednu černou.

  • 15.

    Niecy Nashová

    Herečka Niecy Nashová (52) to pořádně schytala! Její obrovské růžové šaty značky Monsoori moc dobrý dojem neudělaly. Nadýchaný oděv toho paradoxně mnoho nezahaloval - hluboký výstřih se táhl skoro až k pupíku a rozparek zase až ke kalhotkám. Společnost herečce dělala její manželka Jessica Bettsová.

  • 16.

    Carolina Gaitánová

    Kolumbijka Carolina Gaitánová oblékla asymetrické růžové šaty s nadýchanými rukávy, ve kterých svůdně odhalovala stehýnko. K nim obula průhledné lodičky a diamantové náušnice.

  • 17.

    Galerie

    Na předávání Oscarů pochopitelně nebyla nouze o velmi výrazné róby. A nejinak tomu bylo i na slavné Vanity Fair Oscar Party, která nemohla chybět ani letos. Na více fotek se podívejte do naší galerie pod videem.

     VIDEO: Skandál na Oscarech! Will Smith napadl Chrise Rocka!

    Video
    Video se připravuje ...

    Skandál na Oscarech! Will Smith napadl Chrise Rocka! Reuters

    Fotogalerie
    173 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy