Letos proběhla dohoda, podle které byla Agátě Hynychové vyměřena čáska, jež ji zbaví pomyslných okovů a bude mít jednu životní etapu v podobě společného života s Jakubem Prachařem za sebou. „Paní Agáta Hanychová zaplatí do sedmi dnů panu Jakubu Prachařovi částku ve výši 4,5 milionu korun,“ píše se v úmluvě.

Už v minulosti bývalá modelka prozradila, že aby mohla manžela vyplatit ze společného domu v pražském Suchdole, musela jí finančně pomoci její maminka Veronika Žilková (60). Herečka tak nabídla zájemcům svou milovanou chalupu, aby její dcera měla kde bydlet...

„Prodala jsem náš rodinný klenot. Měli jsme šedesát let chalupu, ale z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze. Rozloučila jsem se s velikou životní etapou a místem, kde jsem většinou trávila dovolenou,“ prozradila před časem Žilková.

Dohoda o vypořádání společného jmění odhalila ale i jednu podmínku. A to dost přísnou! Agáta nesmí vilu v Suchdole prodat, než dceři Mie (4), kterou má právě s Prachařem, bude 18 let. V opačném případě by Agátě hrozila pokuta, na účet dcery by podle klauzule, kterou do dohody nechal herec a muzikant zapracovat, musela složit další dva miliony!

Vyhýbaly se srdci

Další díl pořadu Výlety s mámou, který Agáta točí na svůj kanál na YouTube a má za cíl Veroniku Žilkovou odvést od myšlenek na rozvod s manželem Martinem Stropnickým (65), se natáčel na matějské. „Agáta mě vzala na pouť, abych zažila i jiný veletoč. Pouť je vždy zábavná, ale vyhýbejte se stánkům s perníkovými srdci z lásky,“ napsala na sociální síť herečka, která je z nečekaného rozchodu s manželem zlomená. 

VIDEO: Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video
Video se připravuje ...

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi vyždímala účet! A nedostává ani alimenty. Markéta Reinischová

Fotogalerie
59 fotografií