Tak tohle je nadmíru stylové „rande“! „Pořád se mi nechce věřit, že by to klaplo, ale snad opravdu letíme za tátou. Setkání tentokrát v Dubaji,“ hlásila skrze sociální sítě Veronika Žilková prostřednictvím selfíčka, které pořídila přímo v letadle. „Strachy jsem nespala celou noc, což je i za respirátorem vidět...“ přiznala oblíbená herečka – a rozhodně nepřeháněla. Kruhy pod očima byly skutečně viditelné.

Ony nervy naštěstí nebyly namístě, jelikož i s dcerou Kordulou (16) se záhy mohly těšit z přítomnosti Martina Stropnického. Ten sice zastupuje české zájmy jakožto velvyslanec v Izraeli, setkání po delší době si však se svými nejbližšími dopřál v oblíbeném turistickém letovisku plném luxusu: v Dubaji. „Děkuju všem, kdo nám přejí, že jsme na pár dnů zase rodina,“ napsala na instagram Žilková.

VIDEO: Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video
Video se připravuje ...

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce! 

Svými slovy tak vyjádřila frustraci z toho, že s manželem v podstatě žijí odděleně... a že i občasné chvíle, které spolu tráví, jim kazí závistivci. Těch ale bylo na oficiálním profilu herečky, která se proslavila obrovským smyslem pro humor v pořadu Tele Tele, minimum. „Je úžasné, že vždy, kdykoliv jste s manželem, vám to neskutečně sluší. Je vidět, že jste moc šťastná a spokojená,“ všímali si naopak.

Fotogalerie
66 fotografií