Kvůli rekonstrukci dvorku se Zuzana Plačková s manželem Reném vypravili za teplem do Dubaje, aby se řemeslníkům nepletli do cesty. Společnost jim dělala Jasmina Alagičová s Rytmusem (45) a malým Sanelem (2).

„Deset dní a stále nepohádané, ale krásně vysmáté,“ pochvalovala si Plačková, jak si to s Jasminou užívá. Celá parta sdílela na sítích rozesmáté fotky a videa, jeden detail ale fanoušky poněkud zarazil…

„Jasmin, jsi zase těhotná?“ zeptala se zcela otevřeně fanynka, podle které se jindy velmi štíhlé moderátorce na fotkách rýsuje malé bříško. „Zdá se mi to, nebo je na cestě druhé dítě?“ ptala se i Lenka, jíž další lidé dávali za pravdu. „Taky jsem si všimla,“ psala jiná žena.

Jasmina se přitom nikdy netajila tím, že by si přála velkou rodinu, a není proto vyloučené, že by se rodina Vrbovských v budoucnu ještě rozrostla.

Otázky na tělo vzala Jasmina, Rytmus i celá parta s nadhledem. „Ta Jasmina a to její bříško těhotné, omg,“ komentoval například René Strausz u společné fotky Plačkové a Alagičové. „Já jsem těhotný, ale ticho,“ žertoval zase Rytmus.

Nakonec moderátorka všechno jasně vyvrátila. „Přátelé, zahrnujete mě neuvěřitelným množstvím podpůrných zpráv na základě polemizování o mém údajném těhotenství - které není, a já vám ze srdce děkuji, je krásné potvrdit si, že je na světě tolik dobrých, příčetných lidí,“ vzkázala na svém instagramu.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
63 fotografií