A že za to umí pořádně vzít předvedl na večírku po uvedení filmu ve Slovanském domě. V jedné ruce plná sklenice vína, ve druhé lahev s dalším vínem, jak se říká ani jedna ruka nazmar. 

Zatímco na dopolední projekci a následné tiskové konferenci z něj slova lezla, jak z chlupaté deky, na red carpetu už byl výřečnější. „Poslední dva roky se snažím nelhat, ani používat takové ty malé lži. Ono se nic nestane, když člověk řekne pravdu, proč přišel pozdě domů,“ říká hodný bankéř z reklamy, který ve filmu hraje novomanžela Táni Pauhofové (38).

Tak snad i včera řekl pravdu, když okolo půlnoci vláčným krokem opouštěl večírek. Jeho partnerka na premiéře chyběla, přece jenom je maminkou dvou malých dětí a starostí má až nad hlavu. 

Herečku Jitku Ježkovou (43) na premiéru doprovodil herec Ivan Lupták (35). I když se k sobě měli, tak jsou jen přátelé, kteří přišli podpořit svého slovenského kolegu Tomáše Maštalíra (44).

VIDEO: Krásná Slovenka Judit Bárdos: Kvůli lásce a práci se přestěhovala do Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Slovenka Judit Bárdos: Kvůli lásce a práci se přestěhovala do Prahy! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Všichni tři se totiž sešli v seriálu TV Nova Chlap. Jitka si oblékla modré šaty s potiskem pavích ok, ale střih nebyl moc šťastný, protože jí zbytečně zvýrazňoval bříško. Což u celoživotně štíhlé herečky vzbuzovalo pocit, že je v očekávání. 

S kamarádkou se po dlouhé době ve společnosti objevila Lucie Vondráčková (42). V účesu al'a ovečka vypadala spíš zranitelně, než hvězdně. Po jejím příteli Petru Vojnarovi (46) se už dávno zavřela voda, takže bylo zbytečné se po něm shánět. 

Většina pozvaných hostů nechala své protějšky doma, a tak domů i sami odcházeli. Akorát manželé Karel Heřmánek (32) a Nikol Kouklová (32) se k sobě tulili, jinak to bylo jak na samotě u lesa...

Fotogalerie
88 fotografií