Komedie Známí Neznámí vypráví o partě českých a slovenských přátel, kteří se sejdou v pražském bytě, aby oslavili příchod Nového roku. Když ale dostanou nápad na hru - položit všechny mobilní telefony na stůl a nahlas sdílet každou doručenou zprávu a dát na hlasitý odposlech každý příchozí hovor... vše se zvrtne.

Pokud je vám příběh povědomý, nepletete se, jedná se totiž o tuzemský remake italského snímku Naprostí cizinci. Ten je natolik úspěšný, že se dočkal  zapsání i do Guinnessovy knihy rekordů, jelikož podle původního scénáře vznikl největší počet lokálních remaků v historii kinematografie. 

Zdalipak se zalíbí i českým divákům? To zatím nevíme, jen se můžeme pokochat tím, kdo všechno si už nedočkavě nenechal ujít premiéru této filmové novinky. Výběr slavných tváří byl velmi pestrý - v bílých šatech přišla Anna Kadeřávková, která si ve filmu zahrála. Chovala se jako správná hvězda, rozdávala podpisy i úsměvy. A ukázala také pánský doprovod...

Nechyběly ani další hvězdy snímku, například Tomáš Měcháček, Martin Hofmann, Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír či Klára Issová, která zvolila kalhoty, ale i tak vypadala jako pravá dáma. Nádherně v kontrastu s červeným kobercem pak působily i zelené šaty Petry Polnišové, zároveň i koproducentky filmu.

Dorazila ale také herečka Bára Fišerová, známá z Modrého kódu. V modré to moc slušelo blondýnce Jitce Ježkové. Ta navíc přišla ve společnosti fešného kolegy Ivana Luptáka. V šatech s vlčími máky se blýskla Bára Mottlová. Elegance sama byla v béžovém modelu moderátorka Gabriela Partyšová. Podpořit kolegy byl také Karel Heřmánek ml.

Úchvatně vypadala ale především cvičitelka Hanka Kynychová, která vynesla černou róbu s rozparkem i odvážným výstřihem. Zkrátka u ní se bylo rozhodně na co dívat. Stejnou barvu zvolily i další krásky - Jana Doleželová či Kate Matl.

Ve dvojici s fešákem dorazila herečka Ha Thanh Špetlíková, kterou známe jako sestřičku Tien z Ordinace. Spolu s partnerkou zářil také herec Jan Révai. Stejně tak nemusel dorazit sólo ani režisér Karel Janák. Doprovod mu dělala jeho žena Romana Goščíková

Na všechny známé osobnosti, co zavíraly na premiéru, se můžete podívat v naší galerii.

VIDEO: Známí Neznámí se perou s emotikony

Video
Video se připravuje ...

Známí Neznámí se perou s emotikony CinemArt, idh

Fotogalerie
52 fotografií