Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ina T. si posvítila na filmové premiéry: Nuda, extravagance i fundus!

/
  • Módní policie Iny T. z filmových premiér
    28. února 2022 ● 05:00

    Že se respektu k dress code a etiketě stále nedostává, svědčí modely z nedávných tuzemských premiér, jež jsou pelmelem stylové různorodosti čítající ležérnost džínů, nevhodnost péřových bund či přílišnou eleganci v podobě plesových šatů. Koktejl outfitů vystihuje českou, k pohodlí tíhnoucí náturu, kde výjimky potvrzují pravidlo a jsou světlem na konci tunelu umocňující doufání v lepší outfitové zítřky hodnocených celebrit.

  • 1.

    Sharlota (25): Cestou extravagance - 2-

    Sharlota
    Autor: Profimedia

    Je bezesporu nejznámější tuzemskou raperkou, která se, ke smutku estétů, kromě hudby snaží zaujmout i svými extravagancí poznamenanými módními volbami. I tentokrát její výběr mířil do jí osvědčených vod kýče, když oblékla horizontálně pruhovaný kožich s umělým chlupem, jenž sice nevyniká kvalitou, ale je celkem zábavným kouskem a k hravé image zpěvačky pasuje. Pastelový odstín kabátu dobře doplňuje jak líčení, tak kabelka s krátkým uchem, stejně jako šedé kozačky. K licitaci je jen volba na tělo ulitých, transparentním sedlem odhalující dekolt doplněných šatů, navozující dusno levné erotičnosti, které měly být nahrazeny topem a širokými zvonáči, ve stylu v módě navrátivších se sedmdesátých let.

  • 2.

    Tereza Kostková (45): Echo fundusu - 4

    Tereza Kostková
    Autor: Profimedia

    V řadové toaletě jako z fundusu České televize pro Stardance dorazila moderátorka a herečka, která se ujala jedné z hlavních rolí nové komedie V létě ti řeknu, jak se mám. Šaty ve střihu mořská panna podtrhující ženskou siluetu trpí spojením flitry bohatě poseté, přes boky řasené části a strojově šité krajkové transparentní sukně avizujíc prohraný duel dvou rozdílných stylů. Výslednému dojmu nepomáhá ani amatérsky zvlněný účes a k pochvale jsou tak jen doplňky, subtilní kabelka v rámu na řetízku a černé lodičky do špičky.

  • 3.

    Simona Babčáková (48): Minimalistické pojetí boduje - 1-

    Simona Babčáková
    Autor: Profimedia

    V Lucerně nechyběla další představitelka jedné z rolí romantické komedie v režii Marty Ferencové. Sympatická, diváky pro svůj jedinečný humor oblíbená herečka v módních bitkách pravidelně selhává, proto je její outfit z premiéry nečekaně příjemným překvapením. V minimalismu nesoucí se šaty v odstínu holubičí šedi oslovují prostým pojetím i nekomplikovaným propínacím střihem s objemnou kolovou sukní. Pásek zvýrazňující pas, vyhrnuté rukávy i stříbrné šperky patří k povedenému stylingu. Pouze tělové, barvou adekvátní lodičky mohly být modernějšího rázu.

  • 4.

    Dana Morávková (50): Usedlá lady elegance - 3

    Dana Morávková
    Autor: Profimedia

    Zavedená hvězda tv seriálů, která tentokrát uváděla premiéru pokračování filmové pohádky Tajemství staré bambitky 2, do Slovanského domu dorazila v dalším ze svých lady elegantních modelů. Pouzdro černých, nad koleny končících šatů s kapsami oživila dotekem bílé v podobě perličkami vykládaného límečku, jenž tmavý základ punčoch a bot vhodně nabourává. Black&white variace teoreticky funguje, ale ať už je to staženým účesem, či brýlemi, výsledný look je přinejmenším usedle přísný a Morávkové tentokrát nijak neprospívá. 

  • 5.

    Agáta Hanychová (36): Nuda zpozdilé uniformity - 4

    Agáta Hanychová
    Autor: Profimedia

    Ve vlnách showbyznysu roky se aktivně pohybující Agáta sází v módě na zavedenou, mainstreamem prověřenou uniformitu bez osobitosti, často se skládající z přežitých kousků, jež jsou dávno za zenitem. K těm náleží i kožená bunda s bodci a rádoby originální, všitou vzorovanou podšívkou, kterou spojila s tmavým basic trikem a šedými, štíhlé nohy obtahujícími skinny džínami s rozparky. Neinvenční a zároveň aktuální trendy popírající look nezachrání ani luxusní vzorovaná kabelka Dior, jež s celkem stylově nekoresponduje.

    Fotogalerie
    6 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

illenne: U Agáty se Tina trefila, ta 4 je vyloženě z milosti. Nemá žádný vkus, ještě jsem ji neviděla hezky oblečenou. To její opakované fňukání, že kvůli vyplacení Jakuba má vyluxovaný účet. Ona ví moc dobře, jak se jí brzy zaplní díky placenému partnerství na Instagramu. Sama uvedla, že jí živí sociální sítě. Tomu neříkám práce a je to výsměch těm, kteří skutečně pracují a nepředvádějí se na Insta.

(28. 02. 2022 09:57)

Pollo: Milá Ino, Františka mívala své oblíbence a neoblíbence, a často nespravedlivě rozdávala body v těchto měřítcích. Strašně mě štvalo, jak Krainovou nebo Rolincovou vychvalovala bez ohledu na to, zda to těmto celebritkám slušelo, nebo ne. Je to nakažlivé? Prosím, nedělejte to! Fakt nedokážete napsat, že paní Morávková má jakousi připosraženou figuru, a tudíž jí nesluší skoro nic, přestože některé kousky jsou samy o sobě hezké, Geislerové opravdu nesluší černá a Plodková by mohla ubrat, protože na některé extravagantní není typ?

(28. 02. 2022 08:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy