Po rozchodu s Jakubem byla Agáta jako utržená ze řetězu a partnery střídala doslova jako ponožky. Než poznala doktora Andreje Nikova, její postelí prošlo šest chlapů.

Myslím, že už jsem s hledáním ideálního chlapa skončila a Andreje si nechám. Od druhého dne spolu bydlíme a je to fajn. Andrej má v Praze malý byt, kde přespává, když je unavený z práce, ale jinak žije s námi v mém domě. Skříně v ložnici byly už dlouho prázdné, takže jsem nic dokupovat nemusela,“ svěřila se Blesku modelka, která teprve před dvěma týdny vyplatila svého exmanžela.

VIDEO: Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem? David Turek, Lukáš Červený

Majetkové vyrovnání je u konce. Před 14 dny jsem mu poslala peníze. Mám prázdný účet, nemáme rodinnou chalupu v Orlických horách, ale mám barák a dvě děti,“ řekla Blesku Hanychová.

Do domu za Prahou nepřibyl jen Andrej, ale i jeho dcera Adélka, která je stejně stará jako její Mia (4). „Udělala jsem jí v patře dětský pokojíček, aby měla svoje místo, když je u nás. Myslím, že nám to dohromady klape a jsme konečně všichni šťastný,“ usmívá se zamilovaná Agáta.

Fotogalerie
70 fotografií