Stará láska nerezaví. To je heslo, podle kterého se řídí slavná zpěvačka Jennifer Lopezová a jeden z mnoha představitelů filmového Batmana Ben Affleck. Kráska ověnčená mnoha hudebními cenami a herec, jenž má na svém kontě prestižního Oscara, se prý chystají koupit dům v oblasti Bel-Air v Los Angeles. Při zemi se, alespoň co se ceny týče, tahle dvojice rozhodně nedrží.

Podle zahraničních médií byla původní cena nemovitosti s rozsáhlými pozemky za 65 milionů dolarů (což je 1 miliarda a 454 milionů českých korun), páru se ale zjevně podařilo získat obrovskou slevu. Měli by jej koupit za „pouhých“ 50 milionů dolarů (1 miliarda a 118 milionů korun). Přesná částka bude ale známá po definitivním uzavření prodeje.

Pozemek, který bude patřit těmto slavným milencům, se nachází na pozemku o rozloze 1,19 akrů a měří 19 721 čtverečních stop. Vila, v níž budou dávat průchod své lásce, má 10 ložnic a 17 koupelen. Dalším vybavením podle nabídky je hlavní, plně vybavená otevřená kuchyně a další dvě kuchyně (jedna je určená pro personál, ta druhá je v domě pro hosty), domácí kino, obrovská šatna a pokoj určený pro radovánky, tedy zábavu - je v něm například stolek určený na takzvaný vzdušný hokej. V jiné místnosti je zase kulečník.

Pokoje jsou zařízené v příjemných, tlumených barvách, nechybí ani krb či obligátní bar. Na rozhlehlé zahradě najdete obrovský bazén, posezení jako stvořené na grilování a párty s přáteli, a z výjimečně krásné zahrady je úžasný výhled na nedaleké golfové hřiště a město.

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Zabezpečená příjezdová cesta s bránou vede na nádvoříčko, kde je půvabný vodotrysk, majitelé motorových vozů ocení dostatek parkovacích míst ve velké garáži a také zadní servisní vjezd s dalším parkováním pro zaměstnance, jelikož je jasné, že ti, co zde budou bydlet, se s nějakým úklidem, starostí o zahradu či třeba i jenom pouhým vařením obtěžovat rozhodně nebudou.

Slova jsou každopádně zbytečná, podívejte se do naší galerie a posuďte sami, zda tohle království stojí za miliardu... anebo nikoliv.

Fotogalerie
73 fotografií