Zajímalo vás někdy, co se stalo s půvabnou představitelkou pricezny Arabely? Známá plavovláska s hlubokýma očima po dvou nezdařených manželstvích našla své štěstí v Německu –⁠ po boku manžela podnikatele Tonyho. Díky němu pověsila herectví na hřebíček. „Žiji svůj život tak, jak si představuji, i když pandemie mnohé naše aktivity omezila. Manžel mě financuje, takže nejsem odkázána na každou hereckou nabídku. Propadli jsme golfu, rádi cestujeme a užíváme si jeden druhého,“ prozradila slovenskému deníku Plus7dní.

Přestože finanční nouzí rozhodně netrpí, peníze prý ke štěstí nepotřebuje. „Nejsem mamonářka. Mé bohatství je v tom, že jsme všichni zdraví,“ zdůrazňuje herečka, která zazářila jako v roce 1979 v mrazivé detektivce Smrt stopařek. Společně s manželem, jenž je o 13 let starší než ona, vychovávají dceru Sophii Emmu. Kromě ní je Nagyová ještě matkou Jany, jež pochází z jejího prvního manželství s trenérem Mirou Kubovičem, a syna Haralda, jehož otcem je její druhý muž Harald Schlegel. A právě díky nejmladší Sophii nyní Nagyová prožila jeden z nejkrásnějších dní v životě každého rodiče.

Teprve dvacetiletá rusovláska, která jako by své mamince z oka vypadla, se totiž provdala! „Byl to tak krásný den a za dva dny začala válka. I toto je důkaz, že život se nám může ve vteřině změnit. Proto je dobré užívat si ho naplno,“ posteskla si herečka. Pro svůj šťastný den si mladí manželé zvolili magické datum sňatku 20. 2. 2022. „Je to pěkná symbolika, ale štěstí jim nezaručí. Oba jsou ještě velmi mladičtí. Je to jejich první velká láska. Na štěstí však není žádný recept. Jsou páry, které se berou po deseti letech a nevyjde jim to, a jiní se vezmou po několika měsících a vydrží spolu celý život,“ nechala se slyšet Nagyová, která sama má s nepovedenými vztahy zkušenosti.

Zároveň však přiznala, že společně s manželem rozhodnutí dcerky prostě akceptovali. „Je přece dospělá, sama musí vědět, co chce, a my jí nemůžeme bránit. Nakonec s Jonasem tvořili opravdu krásný pár a já byla na jejich svatbě přešťastná.“ Dcerka ji zaskočila i svým rozhodnutím vdávat se v černých šatech z belgické krajky a saténu. „Nakonec jsem to ocenila, vypadala jako moje malá krásná princezna. Nikde není psáno, že je třeba se vydávat v bílém. Černou chtěla kvůli manželovi, protože on tuto barvu velmi miluje. Všechno má černé, oblečení, boty, kufr… Sophia Emma v ní vypadá velmi trendy.“

VIDEO: Takhle dnes vypadá princezna Arabela!

Video
Video se připravuje ...

Takhle dnes vypadá princezna Arabela! Nagyová přijela na narozeniny Vorlíčka! Hana Höschlová, Dan Černovský

Jako speciální svatební dar jim nechala na Slovensku zhotovit speciální svatební mandalu lásky a šťastného života. „Je od návrhářky Jarky Fox a dělá je tak krásně, že jsem do nich přímo zamilovaná. Vždy jsem obdivovala jakoukoli ruční práci,“ vysvětlila Nagyová, která za hranicemi žije už více než třicet let. A jelikož tam stále platí přísná protipandemická opatření se zákazem shromažďování, velkou svatební veselici odložili až na září. „Zatím jsme udělali jen obřad a následně jsme si dali v restauraci oběd pro patnáct lidí,“ doplnila k veselce herečka, která se minulý rok v Česku postavila – zahrála si totiž roli královny v pohádce Princ Mamánek.

Fotogalerie
63 fotografií