Finance, zvláště ty ve vztahu či v manželství, to je něco, s čím si řada lidí neví rady. Kdo má za co a kolik platit? Jak si to rozdělit, aby to bylo fér? Bohužel, na tohle žádné pravidlo neexistuje a jediný nejlepší recept je se rozumně domluvit ke spokojenosti obou v páru. To si také myslí moderátorka a manželka slovenského hudebníka Rytmuse Jasmina.

Ta oslovila fanoušky na Instagramu, kde ji přesně zajímala tato otázka. Jak páry řeší v životě peníze? „Mě takové věci velmi zajímají a nebudu jen zvědavá, ale budu i otevřená: my to máme tak, že všechny účty platí můj manžel, ostatní výdaje z většiny platím já,“ napsala Jasmina a její otevřenost, ohledně manželské finanční gramotnosti, nebyla tímto u konce.

„Dovolené, rozmary, potřebné a nepotřebné věci velmi spontánně na střídačku, prostě toto vůbec neřešíme, nemovitosti máme tak, že dům koupil můj muž = ale je náš, chatu stavím já za moje peníze = ale je naše, byt jsme koupili společně a všechny ostatní investice jsou stejnou měrou společné,“ prozradila Jasmina Alagič svým fanouškům.

Podnětem k tomu, aby na rovinu vybalila, jak to s Rytmusem ohledně financí doma mají, jí mělo být video, ve kterém se prý dozvěděla, že by manželé měli mít ideálně čtyři bankovní účty. „Účet, na který se vkládají a odkud se platí všechny potřebné pravidelné účty, účet, kde oba přispívají každý měsíc sumou pro ně přijatelnou a je jejich společným spořícím účtem, a když odtud budou chtít vybírat, potřebují podpis toho druhého, takže manipulace s těmito penězi je po rozhodnutí obou, dále čistě jeho účet, kam si posílá peníze pro své potěšení, a čistě její účet na její sny, rozmary, cokoli,“ poučila své sledující krásná moderátorka.

VIDEO: Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií