V roce 2020 se vévodové ze Sussexu oficiálně odloučili od zbytku britské monarchie a přestěhovali se do slunné Kalifornie, aby se drahá Meghan konečně cítila skutečně doma tam, kde doma vlastně odpradávna je. Harry kvůli své lásce zahodil svůj život v rodné zemi a zároveň se s královskými povinnostmi vzdal i nároku na rodinné příjmy. Ne tak úplně dobrovolně, spíš mu po rozhodnutí královny Alžběty II. (95) a jeho otce prince Charlese (73) nic jiného nezbývalo.

A tak se s Meghan začali stavět na vlastní nohy a výrazně se angažovat na mediální půdě. Především pak svoji cestu začali nacházet v různých kontroverzních rozhovorech odhalující špínu královského dvora a mimo jiné uzavřeli i smlouvy se streamovacími giganty Netflix a Spotify. A právě druhá ze zmíněných společností se podle informací britského deníku Daily Mail rozhodla jednat. Proč? Sussexové totiž neměli dodržet podmínky smluvené spolupráce!

V prosinci 2020 pod záštitou Spotify Harry a Meghan vydali podcast s názvem Archewell Audio, který měl pomáhat vytvářet hodnoty a posluchačům přinést rozhovory páru se zajímavými osobnostmi z celého světa. Od té doby ale vyšel pouze jeden jediný 35 minut dlouhý díl a tím to skončilo. Není divu, že se to společnosti, která měla s párem uzavřít smlouvu v přepočtu v hodnotě 530 milionů korun, nelíbí, a tak se rozhodla jednat.

Spotify nyní hledá producenty, kteří převezmou otěže a pro společnost znovu rozjedou Meghan a Harrym zazděný projekt. Na kolik se na něm dál bude pár podílet, je otázkou. Minimálně by ho však měli alespoň dál moderovat, tedy, pokud chtějí alespoň nějak dostát svým závazkům, inkasovat oněch 530 milionů a nejít dost možná až před soud pro porušení smlouvy... 

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií