Vévodkyně z Cambridge se společně se svým manželem, princem Williamem (39), objevila na své první letošní společenské události, jakou musí absolvovat v rámci plnění svých královských povinností. Slavný manželský pár dorazil do muzea Foundling Hospital, aby si společně prošel historii první britské dětské charitativní organizace, jež byla založena v roce 1739 jako domov pro odložené děti ze sociálně slabých rodin. Kate, která je rovněž matkou, dokonce již trojnásobnou, je patronkou tohoto muzea od roku 2019.

Více než její účast na akci zaujala manželka budoucího britského krále něčím docela jiným - outfitem, jejž pro tuto příležitost zvolila. Na sobě měla černý rolák, své oblíbené kalhoty značky Jigsaw za 130 liber (3,8 tisíc korun), které často nosí, a také dlouhý námořnický kabát. Ten v minulosti již mnohokrát vynesla na veřejnost. Jeho značka ale zatím nebyla stále identifikována.

Co ale všechny kolem ní pobavilo? Náušnice, jež jí zdobily ouška, sice vypadaly na první pohled oslnivě, ve skutečnosti šlo ale o naprosto běžnou bižuterii z Accessorize, tedy z řetězce podobných levných šmuků. Údajně ji stály jenom 7 liber (205 korun)!

VIDEO: Vévodkyně Kate vs. princezna Diana: Pět věcí, které mají společné!

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate vs. princezna Diana: Pět věcí, které mají společné! Videohub

V ostrém kontrastu s ní je pak Meghan Markleová, která společně s princem Harrym (37) loni v září zapózovala na obálce magazínu Time poté, co byli zařazeni mezi stovku nejvlivnějších lidí roku 2021.

Bývalá televizní hvězdička seriálu Kravaťáci, jež neustále nabádá své okolí k charitativní činnosti, na ní byla zachycena s nenápadnými šperky za více než 8 milionů korun (pročež do tohoto součtu nebyl započten například její zlatý snubní prsten, jelikož jeho cena je neznámá). Jindy zase mentorovala ženy bez práce, a to zabalená v dece značky Hermes za 1240 liber (37 tisíc korun).

Fotogalerie
87 fotografií