Devět ložnic, soukromá posilovna, bazén a tenisový kurt. To všechno a ještě víc si princ Harry užívá se svou rodinou ve svém luxusním sídle v Montecitu v Santa Barbaře v Kalifornii. 

Zdroj z jejich okolí teď ale pro Mirror prozradil, že manželé zvažují, že se sídla zbaví. „Přemýšlí, že ten dům prodají. Kvůli tomu, kdo jsou, ale nebude v normální nabídce. Bude ukázán jen vážným zájemcům s prověřeným majetkem,“ uvedl. 

Samotné Montecito se prý manželům líbí. Kromě nich zde žijí třeba Oprah Winfreyová, Ellen DeGeneresová, Gwyneth Paltrowová nebo Ariana Grandeová. Nelíbí se jim ale jejich současná lokace. Sousedství, v němž dům stojí, je prý příliš luxusní. 

Pozemek manželů se rozkládá na více než třech hektarech půdy a je obklopen borovicemi a cypřiši. „Chtějí zůstat v okolí, ale nelíbí se jim ten dům a jeho poloha,“ tvrdí zdroj. 

Svůj současný domov si Harry a Meghan koupili v červnu 2020 od ruského obchodníka Sergeje Grishina za 19 milionů liber, tedy v přepočtu 562 milionů korun. Před tím žila rodina na panství Frogmore ve Windsoru. Tam teď bydlí Harryho sestřenice, princezna Eugenie (31) s manželem Jackem Brooksbankem (35) a jejich prvním dítětem, synem Augustem (10 měs.). 

VIDEO: Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
117 fotografií