Influencerka Zuzana Plačková a její manžel René Strausz jsou známými milovníky zvířat. Do svého domova adoptovali dokonce i prasátko, které pojmenovali Tinky. Ačkoli si nejprve mysleli, že půjde jen o maličké plemeno, které moc nevyroste, skutečnost byla jiná a dnes je z Tinkyho pořádný macek.

I přes to pašík, vychovávaný jako domácí mazlíček, stále žil s manželi v jejich domově tak trochu jako pejsek. V poslední době se po něm ale slehla zem... A fanoušci se proto na zvířátko manželů začali na sítích otevřeně ptát. 

Zuzana potvrdila, že Tinky aktuálně v jejich domácnosti nepřebývá – je prý u její matky. „Ta nám ho nechce dát. Už jsme pro něj byli třikrát a nechce o tom slyšet. Takže k nám přijede na prázdniny koncem měsíce,“ zareagovala nastávající maminka na dotazy. 

René pak dodal, že jistou roli v tom sehrálo i Zuzanino těhotenství. „A za další mám těhotnou ženu a sem tam na nás skáče, když jsme v obýváku. Nebo se někdy prostě rozběhne a už nemá 5 kilo, nebudu riskovat, aby se něco stalo dítěti,“ vysvětlil.

Po příchodu miminka na svět ale bude mít dvojice jistě jiné starosti, a tak je otázka, zda se prasátko do rodiny vůbec ještě vrátí...

VIDEO: Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala

Video
Video se připravuje ...

Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala Bára Horáková

Fotogalerie
123 fotografií