Zdálo se, že Zuzana Plačková si svůj požehnaný stav užívá plnými doušky, alespoň by tomu nasvědčoval fakt, že jen tak neleží doma, ale naplno si vychutnávala nejrůznější exotické dovolené.

„Cítím se úplně super, jen jsem byla trošku víc unavená. Včera ráno jsem byla u lékaře, vzal mi krev a po obědě byly výsledky,“ informuje své fanoušky a sledující v instastories.

Jak přišly z laboratoře výsledky, začal poplach. „Byly úplně katastrofální, silná anémie, ale až taková, že mě museli hospitalizovat. Jedna moje známá, která pracuje v jiné nemocnici, mi řekla, že tak špatné výsledky ještě neviděla, a to pracuje 17 let v nemocnici,“ svěřila Zuzana.

Zároveň prozradila, jak probíhá a bude probíhat její léčba. „Dali mi krev, určitě mě ještě budou dopovat železem, a když budu v pořádku, půjdu domů,“ prozradila s tím, že v nemocnici v bratislavských Kramárech je o ni skvěle postaráno, a dokonce už ochutnala i delikatesy z místního bufetu. Mrkněte do galerie článku a posuďte sami, jak si těhotná kráska v nemocnici užívá.

Podle informací webu topstar.noviny.sk ji navíc v nemocnici navštěvuje manžel René, který ji potěšil obrovskou kyticí, donesl jí sto růží a to rozhodně potěší každou ženu, snad tedy bude Zuzaně brzy lépe a zbytek těhotenství prožije v klidu a pohodě. 

Video: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií