I když je maminkou dvou dětí, syna Nicolase a dcery Victorie, moc toužila po ještě jednom dítěti. S manželem se snažili pět let a konečně to klaplo. 

„Milá moje virtuální rodinko. Chci se s vámi podělit o radostnou novinku, kterou už delší dobu sdílím jen se svojí rodinou. Jsem v očekávání. A že ty malé housličky u nás doma ještě do třetice využijeme. Protože se rozrosteme a bude nás doma konečně pět. Tedy, dá-li pánbůh. Znáte to. Dokud se miminko nenarodí, nic není jisté. A zvlášť v mém věku, kdy mi někteří poradili, že už bych spíš měla čekat na vnoučata,“ pochlubila se na sociální síti Markéta Muzikářová. 

VIDEO: Pepa Vojtek: Turné Kabátu jsme o rok přeložili! Po koroně bych na 10 let zrušil prázdniny!

Video
Video se připravuje ...

Pepa Vojtek: Turné Kabátu jsme o rok přeložili! Po koroně bych na 10 let zrušil prázdniny! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Houslistka chtěla jiný stav dlouho tajit, ale prozradily ji kila navíc a bříško. „Ne, nejsem tlustá, ale ano, jsem těhotná (tedy tlustá jsem také trochu, 8 kg nahoře je znát). A moc se na miminko těšíme! Přeci jen jsme na něj dlouho čekali, je hodně vytoužené. I když v mém věku spíš už nečekané. O to větší nám to doma dělá radost,“ netají se houslistka, která miminko porodí dva roky před 50. 

Fotogalerie
31 fotografií