Na hereckém poli se poprvé objevila sice v seriálu TV Nova Gympl s ručením omezeným, ale na výsluní se začala dostávat až pod taktovkou televize Prima, když si zahrála v seriálech Modrý kód, Slunečná, anebo v současném úspěšném seriálu ZOO. V jejich produkci je tak nejobsazovanější herečkou, dostává hlavní role a za dobu jejich spolupráce si tak jistě vydělala majlant. 

Jak se ale zdá, i to je pro Evu Burešovou málo. Drze si řekla o novou práci v zahraničí, nejlépe u moře, kde v současné chvíli točí její kolegyně Sara Sandeva a Sandra Nováková.

Zdravím všechny diváky televize Prima a chtěla bych pozdravit taky vedení. A říct jim teda, že tady, jak se koukám, Sára Sandeva, Nováková, všechny tyhle hvězdy točí prostě někde u moře, Klus točí taky tady někde u jezera na chatách... A já tady u vás točím seriály už 6 let a jsem v ateliérech! Kde je sto stupňů? A taky bych chtěla připomenout, že letos mám třicátiny, a že  bych si zasloužila nějaký seriál někde třeba, já nevím, ve Španělsku u moře?! A ne že mi dáte zelený plátno jenom. Děkuju... Prosím,“ řekla v krátkém videu, které natočila na sociální síť.

Jako by toho televize Prima pro ni neudělala už dost. Nicméně její požadavek zpracovali a přišli s návrhem. „Vedení televize je potěšeno přáním Evy zúčastnit se příštích natáčení seriálů a pořadů v zahraničí. Určitě na ni v tomto ohledu budeme v budoucnu myslet. Věříme, že jsme jí letos udělali radost úspěšným koncertním turné po celé České republice, které jsme pro ni zprodukovali,“ vyjádřilo se pro Blesk.cz vedení FTV Prima. 

Odkazovala tak na jarní turné Eva Tour 2023, kdy Burešová objížděla coby zpěvačka velká města po celé republice. Jen aby se Evě její sarkastický vtípek nevymstil a o práci svých snů nepřišla.

Video
Video se připravuje ...

ZOO: Eva Burešová se vrací na obrazovku coby Viky Janečková FTV Prima

Fotogalerie
49 fotografií