Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Svatba Aleny Šeredové? Módní přehlídka: Svůdná i něžná nevěsta, bohyně s dortem a pštrosík na parketu

/
  • Alena Šeredová svůj svatební den rozhodně nepodcenila.
    18. června 2023 ● 07:43

    Topmodelku v sobě Alena Šeredová (44) nezapře ani dlouho poté, co sestoupila ze světových mol. Jako jedna velká módní show vypadala její sobotní svatba na Sicílii, při které si vzala jednoho z dědiců automobilky Fiat Alessandra Nasiho (49), s nímž má tříletou dceru Vivienne.

  • 1.

    Župánek u bazénu

    Svatba začala již páteční party u bazénu, kde se Alena objevila v ležérním květinovém župánku přehozeným přes bílý lehký kompletek tílka a kraťasů. Pro horkou letní noc ideální. Přesto všichni čekali, jaké svatební šaty nevěsta oblékne. A nebyl to rozhodně jediný outfit, který Alena při svém velkém dnu oblékla.

    Hostitelka a nevěsta Alena Šeredová
    Autor: instagram.com

  • 2.

    Sexy nevěsta

    Jasno bylo v sobotu po poledni, když novomanželé vyšli z notské radnice ruku v ruce. On měl oblek v barvě námořnické modři a nevěsta? Krajkové šaty s odvážným dekoltem odhalující její ikonické vnady, krajka na tělo a nabírané krajkové rukávy. Na zádech bylo rafinované šněrování a nechyběl hodně vysoký rozparek, který odhaloval Aleniny stále dokonalé nohy. Ty byly opticky ještě prodlouženy subtilními lodičkami na vysokém podpatku. Svatební róbu Alena doplnila tvrdým hranatým psaníčkem s žertovným nápisem „Wifey“ (ženuška).

    Alena ve svatebních šatech s vysokým rozparkem
    Autor: instagram.com

  • 3.

    Lněné pohodlí

    Když se novomanželé po obřadu vrátili do hotelového rezortu, kde na ně již čekali od bazénu relaxovaní a po pátečním mejdanu vystřízlivění hosté, čekalo Alenu první převlékání. Na moment róbu vyměnila za pohodlný lněný komplet, zřejmě aby mohla lépe obsloužit své děti, syny Davida a Louise, která má z prvního manželství s fotbalistou Gigi Buffonem, a tříletou Vivi, kterou má již s Alessandrem. Pak začaly přípravy.

     

    Alena Šeredová se po obřadu převlékla do květinových šatů.
    Autor: instagram.com
  • 4.

    Romantika při západu slunce

    Pro příchod na party ve světle zapadajícího slunce zvolila dlouhou romantickou květinovou róbu se spadlými rameny a lehkými rukávy. Když takto novomanželé přicházeli špalírem hostů, zvedl se nadšený potlesk a volání.

    Hodně štěstí novomanželům!
    Autor: instagram.com

     

  • 5.

    Změnila i účes

    Alena pro druhou róbu změnila také účes. Její český kadeřník Marty pevný svatební drdol, který měla na obřad, povolil, vlasy jenom lehce sepnul vzadu a vetkal do nich jemné bílé kvítky. Vlasový mág si nechal nahlédnout pod ruce, takže záběry odhalily, že při česání použil také příčesek pro bohatší hřívu. Díky perfektní barevné shodě však nikdo nic nepoznal.

    Detaily svatebního účesu
    Autor: instagram.com

     

  • 6.

    Půlnoční bohyně

    Když padla noc, byla na řadě další nutná část svatebních oslav. Krájení dortu. Pro tuto příležitost se Alena opět odešla převléci, aby se zjevila v bělostříbrné róbě s výstřihem a nabíráním pod prsy s dlouhými rukávy, které od ramen padaly až hluboko k nohám. Volba to byla, zdá se, perfektní, novomanžel Alessandro mohl na Aleně oči nechat. Ještě než rozkrojili dort, za svitu obřích ohnivých fontánek se dlouze políbili a objímali. Vlasy tentokrát měla Alena úplně rozpuštěné a romanticky jí splývaly na ramena.

    Alessandro na ní mohl oči nechat.
    Autor: instagram.com

  • 7.

    Alena má ráda divočinu

    A když už byly všechny nezbytné body programu odbyty, následovala divoká party, kterou si Alena rozhodně nechtěla odbýt sezením v koutě, ale pěkně v centru parketu. Pro juchačku zvolila jakousi pštrosí róbu skládající se z krátké nabírané sukně a basic tričko připomínají živůtek. Krk Aleně zdobil silný obojek z kamínků. A vlasy? Ty musely být naprosto nejpohodlnější, aby mohla Alena na parketu pořádně řádit. Marty jí je stáhl do obyčejného „koňského ohonu“ a nevěsta mohla jít na to. Divoké tance zvládla i na vysokých podpatcích, šedesátá léta evokujících střevících, takže ji v davu rozhodně nikdo nepřehlédnul. Tahle noc byla jenom její!

    Video
    Video se připravuje ...

    Finální outfit pro svatební mejdan instagram.com

    Fotogalerie
    46 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

Hamiro: Děkuji, přesně jste to vystihnul. Lepí se na něj jak vosa na sladké. Otřesné! A jak málo vkusu v oblečení projevila. A ten její kadeřník Martin Tyl byl akorát na ostudu.
Byla to její svatba, nechť je paní šťastná až na věky.

(18. 06. 2023 22:08)

DD22: eiben
Proč myslíte? Ona se nepohybuje ve společnosti takových lidí jako vy, takže se těžko seznámí s Lojzou z Horní Dolní, nebo ušmudlaným Pepou z autoservisu.

(18. 06. 2023 21:29)

alumno: Jé, mě by zajímalo, proč Blesk vytečkoval slovo G.o.l.e.m, vždyť na něm není nic vulgárního.

(18. 06. 2023 17:57)

alumno: Krainová není bakelitový strašidlo, ale Rolincová rozhodně, ta už kvůli těm všem plastikám začíná vypadat jako Joker a její silikony byly směšný vždycky.

(18. 06. 2023 17:54)

alumno: Šaty i účes jsou příšerné, troufám si tvrdit, že každé druhé svatebky odněkud z půjčovny za 2 litry by jí musely slušet víc. Ona má celkem blbou postavu, je dost vysoká, má široká ramena, žádný pas a spláclý zadek, něco jako Kubelková, takže musí dávat zatraceně bacha, co si vezme na sebe, aby nevypadala jako ***m. A zatímco Kubelková si dává pozor a obléká se fakt opatrně, aby to tolik nebylo vidět, Šeredová to zjevně nevychytala. Ty splývavé romantické šaty jí pak sluší mnohem víc, stejný střih si měla vybrat i na svatbu. Tyhle svatebky mají blbé úplně všechno - délku, pak , rukávy, výstřih - fakt hrůza.
I ty vlasy jsou jako kdyby si je zrovna sepnula na mytí nádobí.
Její manžel vedle ní vypadá až směšně.
Představte si, že máte stamiliony a na svatbu si vyberete takovéhle šaty a účes. To je tak, když někdo u výběru šatů kouká hlavně na to, aby to bylo originální, luxusní a superdrahé, místo toho, aby to slušelo.

(18. 06. 2023 17:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy