Alena poctivě celé dopoledne sdílela záběry od svých přátel a dlouho to vypadalo, že všichni budou dlouho vyspávat lehkou kocovinku po páteční bujaré noci. Zdálo se, že přípravy budou pozvolné, vždyť také nevěsta do poslední chvíle čekala na svou kamarádku, modelku Pavlu Vrbovou, která na Sicílii z Prahy letěla teprve v sobotu dopoledne - využila k tomu soukromý tryskáč. 

Sdílela také záběry, jak se hosté přemísťují kamsi golfovými vozítky, jak zdokumentovala jedna z pozvaných, kamarádka a vizážistka v jednom, i to, jak její synové David a Louis hrají fotbal. Nic kvapné veselce nenasvědčovalo.

Pak byl dlouho klid. Až poté se pochlubila videem, jak s Alessandrem projíždějí historickým centrem Nota. Kolem pobíhají fotografové s foťáky a dvojice se k sobě zamilovaně tulí a tu a tam si vzájemně vymění polibek. 

Stylový jak jinak než fiatek v zelenkavé barvě vpředu i vzadu zdobí nápis „Just married“ - tedy právě oddáni. A za autíčkem hrká asi desítka prázdných plechovek uvázaných na provázky. 

Video
Video se připravuje ...

Tady jedou novomanželé. Alena a Alessandro se projeli historickými uličkami Nota stylově v kabrio fiatku instagram.com

Nevěsta Alena oblékla jednoduché šaty s nabíranými krajkovými rukávky s rovným, její ikonické vnady smyslně zvýrazňujícím výstřihem, decentní šperk na krku a romantický, leč velmi jednoduchý účes. Alessandro zvolil oblek v námořnické modři, ke své manželce se tisknul a blaženě se usmíval.

Podle informací, které se dříve objevily v italských médiích, si dvojice naplánovala civilní obřad na radnici a pak velkou party pod širým nebem se zhruba stovkou hostů. Jestli bude tak divoká, jako byl předsvatební večírek, bude to jízda.

Alena se po povinném focení ve svatební róbě převlékla do romantických šifonových šatů s něžným květinovým vzorem a novomanželé ruku v ruce špalírem vykročili do svatební noci za nadšeného přivítání svatebních hostů. V mezičase byl také klid na sdílení fotek ze zákulisí a příprav. No máme se na co těšit. 

Pro Alenu Šeredovou je to již druhá svatba. Při té první se za italského fotbalistu provdala v červnu 2011 na Vyšehradě. V té době už měli tříletého Louise Thomase a ročního Davida Lee. Manželství dlouho šťastné nebylo, když o tři roky později Gigi oznámil rozchod a potvrdil vztah s Ilarií.

Jasně že jsem bulela. Nespala jsem a takové ty klasické věci. Ale na druhou stranu bych v životě o toho chlapa nebojovala, i kdyby se třeba vrátil, už bych ho nechtěla. Prostě jsem věděla, že to skončilo. Dala jsem pryč jednu knížku a teď si musím vzít a otevřít jinou. Tečka. Musela jsem si to sama ustát,“ řekla modelka pro idnes.cz.

Alena na lásku dlouho nečekala, zájem o ní projevil miliardář Alessandro Nasi (49), s kterým ji italská média přistihla v zábavním parku nedaleko Turína. Ze začátku svůj vztah moc neprezentovali, protože modelka stále čekala na povolení z Vatikánu, aby byla oficiálně rozvedená. V Itálii totiž rozvod trvá i několik let. Nového přítele tak oficiálně přiznala až v roce 2016.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Bylo velké štěstí potkat muže, kterému je čtyřicet a věkově si tedy vyhovujeme, co nemá špatnou zkušenost z minula, není rozvedený a nemá děti. Je totiž rozdíl, jestli má děti z předchozího manželství muž, nebo žena. My ženy máme poněkud soutěživou povahu,“ prozradila.

Přítel pochází z nějaké rodiny, která je v širším pojetí součástí rodinného klanu o stovkách větví a nevím kolika tisíců lidí. Základní část této rodiny je spolumajitelem nejen Fiatu a s tím i značek Ferrari, Maserati, Alfa Romeo a dalších firem, které spadají pod jednu velkou zastřešující firmu jménem Exor. Můj přítel je jejím viceprezidentem. Jinak je to normální člověk. A co bych ráda podtrhla – člověk pracující, který vstává většinou v pět a z práce se vrací v osm večer. A jediný luxus, který si dopřeje, je to, že si občas přivstane a vyšlápne si pěšky do hor směrem k Mont Blancu,“ svěřila se v rozhovoru pro Magazín Dnes Šeredová. 

Modelka si přála třetí dítě, ale dlouho se jí otěhotnět nepodařilo, dokonce jednou o miminko přišla. V květnu 2020 se jí a Alessandrovi narodila dcera Vivienne Charlotte.

Před rokem, v srpnu 2022 ji Nasi na dovolené v Řecku požádal o ruku a Alena řekla ANO.

Podnikatel Alessandro Nasi

Rodilý Turíňan má mnohaleté profesní zkušenosti z USA (např. z banky Morgan Stanley) a specializuje se na fúze a akvizice. Hlavně ale Alessandro patří do rodiny Agnelli, což je jeden z nejvýznamnějších podnikatelských klanů. Ovládá mj. celou automobilku Fiat a tu jednou Nasi spolu s bratranci (mj. John a Lappo Elkann) zdědí.

Fotogalerie
90 fotografií