Do ústeckého krematoria se smuteční hosté začali sjíždět půl hodiny před začátkem obřadu. Modelka Vlaďka Erbová přijela v ženském doprovodu. Byla v kalhotovém kostýmu a na obličeji měla tmavé sluneční brýle. 

Petr Berounský,... Let' a nepřestaň se usmívat.. Děkuji za krásných 28 let,“ vzkázala mu do nebes, když se dozvěděla, že náhle zemřel.  Dále prozradila i to, že k sobě měli blízko jako kolegové, ale i jako lidé. „Nebyl jsi jen ten, kdo mě vymyslel, byls hlavně rodina,“ dodala Vlaďka ve stories, kam umístila i společnou černobílou fotografii se zesnulým fotografem.

Video
Video se připravuje ...

Nová talk show: Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Mezi dalšími kráskami, které fotil, nechyběla Pavlína Babůrková, kterou Petr v roce 1989 na konkurzu objevil. Bylo vidět, že jí smrt přítele opravdu silně zasáhla. Měla uplakané oči, s pozůstalými se objímala a opravdu těžce rozloučení nesla.

Na rakvi s ostatky Berounského byla velká kytice z bílých květin od vnuků a jeho klobouk. Většina věnců byla z bílých květů. Nechyběla jeho černobílá fotografie... Obřadní síň ve Starém krematoriu byla malá, a tak pod náporem pozůstalých a hostů doslova praskala ve švech.

Petr Berounský měl dvě dcery, Martinu a Kláru. Každou s jinou manželkou. Žil s dívkou, kterou vytrhl z pěstounské péče a doslova ji unesl. Radka se narodila s roštěpem páteře a je na vozíčku. Přestal se intenzivně věnovat fotografii a dával přednost Radce, kterou si 11. června 2022 ve 12:00 vzal za ženu. Svatba proběhla v severočeských Mlýnech.

Fotogalerie
97 fotografií