Pětinásobná maminka se téměř nemění. Stále vypadá jako v době, kdy Bílé odvedla otce jejich syna Filipa (28) a producenta Petra Kratochvíla (71). K synovi Janovi z prvního manželství přibyly jejich děti Petr, Pavel, Ilona a Julie. Když děti povyrostly, vstoupila bývalá misska v roce 2006 do komunální politiky, v níž působí dodnes. Nyní jako starostka Jevan.

První fotky

Pavlína byla kmotrou knihy Lenky Stránské o uměleckém fotografovi Petru Berounském (66) s názvem Můj první akt a počůraná žákajda. Dnešní jubilantka nekřtila publikaci věnovanou jeho mistrovství náhodou. Pojí je dlouholeté přátelství a on to vše začal. „S Petrem Berounským se známe od roku 1988. Byl to on, kdo vlastně nastartoval mou kariéru modelky a přivedl mě i k Miss,“ svěřila Pavlína, co se dělo před neuvěřitelnými 31 lety, kdy vyhrála soutěž krásy.

Stále krásná

„Se svou ženou Dankou mi vytvořili zázemí, což v roce 1992 opravdu nebylo zvykem. V knize věnuje naší spolupráci celou kapitolu, ale to není jediný důvod, proč jsem se ráda ujala jejího křtu. Petr je férový člověk a profesionál a jeho opravdu pestrý a místy bouřlivý život stojí rozhodně za zaznamenání,“ dodala stále krásná Babůrková.

Video
Video se připravuje ...

Miss Babůrková, která Bílé přebrala chlapa: Lucka mi to nezapomněla! Tereza Kühnelova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií