Oblíbená zpěvačka Lucie Bílá sdílela 8. března na sociální síti své selfíčko s rudými růžemi, které dostala od svého partnera, „testosteronového anděla“ Radka Filipiho (39). Není pochyb, že si svou přítelkyni umí tento urostlý fitness trenér pořádně rozmazlovat! Daleko více než nádherné květiny zaujalo však Lucčiny fanoušky něco jiného. A to fakt, že na snímku nebyla vůbec nalíčená.

Interpretku populárních hitů, jako je Láska je láska, Zpíváš mi requiem, eSeMeS či Mám ráda život, přitom známe vždy s výrazným make-upem, často mívá například kouřové stíny, které dávají vyniknout jejím očím, anebo rudou rtěnku, která jí jde skvěle k pleti. S takzvaně nahou tváří jí to nejenom slušelo, ale také náhle vypadala jako docela jiná žena - a co víc, jako žena mnohem mladší.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor Lucija Veselá, Elmer Carvalho

„Na téhle fotce vypadáte jako holčička. Štěstí a láska z vás jen září. Přeji, ať to tak vydrží na vždy,“ žasli v komentářích někteří její příznivci a další souhlasili, že by jí netipovali snad více než dvacet. Zda jí k mladistvému vzhledu pomohla opravdu jenom absence líčidel, nějaké filtry či mobilní aplikace, anebo skutečně pouze láska muže, jenž nedávno prodělal operaci páteře, to se můžeme jenom dohadovat...

Fotogalerie
69 fotografií