Fitness trenér Radek Filipi, partner zpěvačky Lucie Bílé, nedávno podstoupil operaci páteře. Důvod byl velmi prostý  - jak uvedla sama interpretka hitů Zpíváš mi requiem, Amor magor či eSeMeS, „šestnáct let volejbalu a sedmdesát tisíc kilometrů za volantem ročně přineslo svou daň“. Operace proběhla tak, jak měla... a urostlý sympaťák je dnes už na cestě domů.

Díky podpoře a péči své partnerky se svalnatý fešák, jemuž Bílá přezdívá „testosteronový anděl“, může těšit na láskyplnou rekonvalescenci v domácím prostředí. Na doléčení jej Slavice odvezla z Nemocnice Na Homolce 14. února... a jistě všichni víte, co to znamená. „Tak si vezu svého Valentýnka domů,“ libovala si i Bílá u jejich společného selfíčka, na němž se vine k partnerovu širokému hrudníku.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu! FTV Prima

Na její slova a přání krásného Valentýna pak zareagoval také „marod“ Radek, jenž byl stručný. „Miluji tě,“ vzkázal jednoduše své životní lásce, se kterou tvoří pár už více než sedm let, a s níž si jsou vzájemně oporou, ať se děje, co se děje. Věřte tomu nebo ne, i v showbyznysu zkrátka mohou být silné a pevné vztahy, které překonají lecjaké těžkosti. A dokonce i ty zdravotní!

Fotogalerie
71 fotografií